2777
2789
من بیمارستان دولتی نرفتم اصلا برا زایمان طبیعیفقط شنیدم خیلی بدرفتاری میکنن

وای نه خیلی خوب شده بیمارستان دولتی

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دوتا زایمان طبیعی داشتم تو بیمارستان دولتی یکی ۸سال پیش ک بعد رفتاری نبود ولی تمسال ک زایمان کردم عااالی بود انگار ماما همراه داشتم خیلی میرسیدن

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...
اسپاینال؟چرا مگه بد زده بودن؟

ببین نمیشه گفت دکتر کارشو خوب انجام نداد!!!!

من بهترین و مجهز ترین بیمارستان تهران یعنی میلاد سزارین کردم

بیمارستانی دولتی بدون هیچ هزینه ای!!!

من از اول بارداری مشکل فشار داشتم من از اردیبهشت تا خرداد که بچم بدنیا آمد اونجا بستری بودم 

مشکل فشار بالا نشت کیسه آب،اصلا یه وضعی بود 

بهترین پرستارا رو آنجا دیدم 

منطورتونو متوجه نشدم ! منظورتون چیه

منظورم اینه عزیزم بستگی به بدن طرف و شرایط و توانایی فرد داره.هر کس آستانه تحمل دردش با دیگری فرق داره 

برای من چون آرامش روحی نداشتم خیلی سخت گذشت و دردناک،

اتفاقا من از سزارین فراریمبعد طبیعی ، راحت میری سرویس و کارای شخصی تو میکنیولی امان از سزارینتخت روب ...

والا ما سزارین بودیم هیچکسم ندیدمون هر تخت دورش پرده داش کجا زایمان میکنید بیمارستاناشون داغونن همه چیز عیانه سرویسم راحت میرفتیم میومدیم

اگه اضافه وزن داری یا لگنت کوچیکه یا استراحت مطلقیو دوره بارداریت ورزش های مخصوصشو انجام ندادی نرو طبیعی دهنت سرویس میشه واسه طبیعی باید آمادگی جسمیت بالا باشه

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 🕊️🦋

ببین نمیتونیم برای همه یک نسخه بدیم من سزارینی بودم عالی بود از همون بیمارستان کارهامو خودم کردم و ف ...

خواهر من سز کرد بهترین دکتر یعنی ماشالله فردای روز ترخیص حالش عالی ولی هم اتقیاش درب و داغون الان بچش نه ماهشه اما بازم میناله الکی ها چون منو ماماممو نوکر خودش میدونه

خواهر من سز کرد بهترین دکتر یعنی ماشالله فردای روز ترخیص حالش عالی ولی هم اتقیاش درب و داغون الان بچ ...

جاری‌من سزارین کرد بعد پنج روز رف ارایشگاه موهاشو رنگ‌کرد اون یکی جاروبرقی میکشید همه باهاشون دعوا میکردن🫤😕😦