2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آها😂 ولی من خیلی زود کلافه میشم یه بار یه عمل داشتم زورم میومد مامانم لگن بزاره میگفتن پا نشو رفتم ...

منم از صبح که زایمان کردم تا شب سوند بهم وصل بود دیگه از ظهرش کلافه شده بودم اذیت بودم مامانم خالیش می‌کرد... دیگه شب با هر جون کندنی بود بلند شدم رفتم دستشویی. خدا هیچ کسو زمین گیر نکنه خیلی بده 

ببین نه طبیعینه سزارینهر دو مشکلات خودشون رو دارنطبیعی همون چیزایی که خودت گفتیسزارین هم « بعضیا » ب ...

میدونی چیه

زنها کلا موجودات بدبختی هستند

ب خدا راست میگم....

عفونت بخاطر جراحیه بده دکتر بوده

یا اینکه خوب مراقبش نبودن

و خوب تمیز نکردن

اتفاقا من از سزارین فراریمبعد طبیعی ، راحت میری سرویس و کارای شخصی تو میکنیولی امان از سزارینتخت روب ...

ببین نمیتونیم برای همه یک نسخه بدیم 

من سزارینی بودم عالی بود 

از همون بیمارستان کارهامو خودم کردم 

و فقط به اصرار مادرم یک روز خونشون موندم 

ولی بله قبول دارم بعضی خانم ها یا تحمل درد رو ندارن و یا اینکه لوس تشریف دارن به همین خاطر منتظر فرصتی هستن که دیگران بهشون خدمت کنند 

الان چند تا از دوست های صمیمی من اینطوری بودن و در واقعیت حالشون خوب بود فقط این طور جلوی فامیل شوهر رفتار میکردن که به شدت حالشون بده

من بیمارستان دولتی نرفتم اصلا برا زایمان طبیعیفقط شنیدم خیلی بدرفتاری میکنن

وای آره یه پرستار بود خیلی بد جنس بود منم اعصابم خورد هرچی از دهنم درمیومد میگفتم 

بلند میگفتم مامان دهنشو باز نکن اعصابشو ندارم با این بیمارستان خراب شدشون😂😂😂

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

منم از صبح که زایمان کردم تا شب سوند بهم وصل بود دیگه از ظهرش کلافه شده بودم اذیت بودم مامانم خالیش ...

الهی امین

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

اتفاقا من از سزارین فراریمبعد طبیعی ، راحت میری سرویس و کارای شخصی تو میکنیولی امان از سزارینتخت روب ...

بستگی ب بدن ادم داره من سزارین بودم تخت کناریم طبیعی صب زایمان کردم عصر پاشدم راه رفتم تخت کناریمم با من اومد بخش اصلا راه نمیرفت هرچی پرستار میگفت بلند شو بلند نمیشد و من تا زمانی ک مرخص شم راه رفتن اونو ندیدم

من با درد تو ماه هشتم رفتم بیمارستان.ساعت چهار بعدظهر تا یازده شب هم درد داشتم دکتره میگفت هنوز وقت داری هنوز میتونی زور بزن و اینا!!!!!! یهووووی فشارم رفت بالا 

بعدش آمد گفت سریع بره سزارین اونجا هم سه بار آمپول بیحسی زدن اما چون فشارم خیلی رفته بالای بیست بود بیحس نمیشدم آخر سر دکتره برگشت کفت بیهوشت می‌کنم 

سزارین با بیهوشی عالیه،

بعدشم که از اتاق عمل آمدم بیرون رفتم ای سی یو

هنوزم مشکل فشار دارم الان تو بهترین شرایط با دارو و قرص فشار ۱۶/۱۷هست 

بچمو بعد سه روز دیدم تو دستگاه بود طفلی