2777
2789
عنوان

حالم از خودم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 38 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته چون پسرمو هم همیشه با خودم میبرم بیشتر دلم تنگ بود و به حالش ناراحت

دخترم اومد گفت مامان گفتن تموم شده

گفتم باشه

چند دیقه نگذشت دیدم اون دخترا بازم رفتن گرفتن و اومدن

به دخترم گفتم ببین اضافه هست برو بگیر

بعد از نماز عشاء نشستیم که دعای کمیل خونده بشه،یهو دخترم بغض کرده برگشت بهم گفت مامان اون آقاهه ظرف ...

بعدش چیشد حوصلمون سر رفت

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

بعد از نماز عشاء نشستیم که دعای کمیل خونده بشه،یهو دخترم بغض کرده برگشت بهم گفت مامان اون آقاهه ظرف ...

اخی الهی طفلی جیگرم اتیش گرفت 

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو میگی خون خونمو میخورم 

یه لحظه خاصتم پاشم اون ظرفم ببرم پرت کنم تو آشپزخونه و با مرده دعوا کنم که چطور برای اون بچه آشناهاتون اضافی هست و منم برای تبرک خاستم ببرم به بچه م اینطور میگی؟خوبه خدا روزیمونو دست شماها نداده که میتونم صدبرابر همین رو خودم اینجا خیرات بدم و بوقتش هم میدم

دخترم فهمید گریه کرد که نه مامان تو رو خدا نرو دعوا من ناراحت نشدم و...

ولی تا الان دارم خودخوری میکنم و از خودم بدم میاد که اولا چرا به سهمم قانع نشدم و طفل معصوم رو فرستادم

ثانیا چرا هیچ عکس العملی به اون مرده نشون ندادم

منو میگی خون خونمو میخورم یه لحظه خاصتم پاشم اون ظرفم ببرم پرت کنم تو آشپزخونه و با مرده دعوا کنم که ...

کارت زشت بود بنظر من که بچه رو فرستادی حالا ام دیگ‌چیزی نگو دعوا راه ننداز ک دیگ بچه جیزی پیشت نگه....ولی میتونی در خفا اگه اون مسئول رو میشناسی گله کنی که شرمنده بشه