2777
2789

🌹⭐لطفا تاپیک منو کامل بخونید بقیه تاپیکا انقد حساتی نیستن تمنا میکنم این یدونه رو رد نشین⭐🌹

من ۵ ماهه هر روز وجودم پر از استرسه شوهرم میاد خونه شبا یه کلمه باهاش نمیتونم بگم بخندم مگه استرس مجال میده؟ زندگی خوبی دارم خداروشکر راضی ام ولی وجودم پر از استرس.. چرا؟.. ۵ ماهه هر روز یه جمله میسازم از خودم که قرآن  مثلا به شوهرم یا مادرم بگم و هی اون جمله رو با خودم تکرارش میکنم و استرس میگیرم که یادم نره.. انگار مغزم دیگه عادت کرده همش تکرار کنه.. هر روز کلید میکنه رو یه جمله و نمیتونم تکرارش نکنم و پر میشم از استرسسس الان پاهام داره درد میکنه یه ماهم خیلی پا درد میشم

از وقتی اقدام به بارداری کردم به این استرس دچار شدم

احساس میکنم انقد خوندم که استرس سمه برا بارداری مغزم باهام لج کرد و این بلا رو جور کرد تا کلا تو استرس باشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کن منتظر نطرات شمام خواهرای عزیژم🥰 تو بد مخمصه ای جیز کردم😭 گرفتار شدم مبخوام برم پیش دعا نویس شای ...

دعا نویس چیه بابا. برو دکتر چند تا قرص ضد استرس و اضطراب بده بهت خوب میشی. البته شما مزاجت تغییر کرده ولی خوب دکتر طب سنتی خوب هم  باید پیدا کنی و بری

وسواس فکری دارید به نظرم

سلام . لطفا برای شفای بیمار لاعلاج دعا کنید یا یه دونه صلوات بفرستید .اسمش محمدصادق هست اگه توی نماز شبتون هم اسمش رو ببرید دستاتون رو می بوسم. بیماری لاعلاج جسمی ذهنی روحی داره .‌خیر دنیا و آخرت ببینید. ممنونم .

متوجه نشدم

درد منو نکشیذی که بفهمی😭 ایشالا هیچوقت متوحه نشی ایشالا همیشه خوشبهت ترین باشی تورو خدا حرمی جایی رفتی منو یاد کن بد گرفتار شدم😭 الان اشک تو چشام جمع شده دارم تایپ میکنم 

یکم با دقت بخون تاپیکمو

برو پیش مشاور دچار وسواس فکری شدی

راه چارش چیه😭 به مادرم گفتم دردمو😭 کوبید تو سر و کله م که تو چه مشکلی داری تو زندگیت تو خوشی زده زیر دلت😭😭😭😭 گفت آخر سر یه کاری میکنی من سر افکنده میشم سر از دیوونه خونه اینا درمیاری منو رسوا میکنی😭😭😭😭

نمیتونم برم مشاور

درد منو نکشیذی که بفهمی😭 ایشالا هیچوقت متوحه نشی ایشالا همیشه خوشبهت ترین باشی تورو خدا حرمی جایی ر ...

عزيزم منم يه مدت وسواس فكري داشتم ولي همسرم خيلي باهام همدل بود همه چيو بهش ميگفتم و اونم ميگفت هيچي نيست به مادرمم ميگفتم اونم همينو ميگفت بعد يه مدت خوب شدم چون ديدم حمايتگر دارم كلا وسواسم رفت

كاربر قديمي سال ٩٥هستم🌱
دعا نویس چیه بابا. برو دکتر چند تا قرص ضد استرس و اضطراب بده بهت خوب میشی. البته شما مزاجت تغییر کرد ...

به مامانم گفتم دردمو کوبید تو سر و کله م کفت تو جه مششکلیی داری تو زندگیت خاک تو سرت لیاققت نداری حیف اون شوهرت😥 با حرفاش عذاب وجدان گرفتم بدتر

گفتم برم روانپزشک گفت تو منو خانوادتو آخر سر رسوا میکنی سر از دیوونه خونه اینا درمیاری😥😭

آاااای جیگرم خونه

راه چارش چیه😭 به مادرم گفتم دردمو😭 کوبید تو سر و کله م که تو چه مشکلی داری تو زندگیت تو خوشی زده ز ...

دست خودت نیست باید سرتو گرم کنی هروقت این جملات به فکرت رسید آهنگ گوش کن آشپزی کن سرتو مشغول کن بگو نهایت باردار نمیشم اما باید یک زن شاد باشم 

به مامانم گفتم دردمو کوبید تو سر و کله م کفت تو جه مششکلیی داری تو زندگیت خاک تو سرت لیاققت نداری حی ...

خوب شما که اخلاق مادر و میشناسی نباید‌چیزی بگی. اصلا نیاز نیست حتی شوهرت بفهمه. یکروز نوبت‌بگیر برو.‌مثلا به بهانه خونه دوستت یا بازار. یا هر چی.‌داروهات و هم قایم‌کن یواشکی بخور.

پاهام درذ میکنه نکنه ام اس گرفتم

نه نترس پادرد هم از اعصابه.‌ببین وقتی اعصابت داغون میشه میزنه همه جات و داغون‌میکنه.‌گمونم دکتر مغز و اعصاب باید بری.‌بازم پرس و جو کن ببین برای اضطراب چه دکتری باید بری.‌به کسی هم‌نگو و برو. و خودت و درمان کن