2777
2789
عنوان

وای بیاید خبر از بهداشت دارم بهم استرس وارد کردن دارم افسرده میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 125 پست
اخه میفرستن اتاق مشاوره ابجیم استرس میگیره خانواده ماهم درست نیستن میفرستن ابجیمو یه راست بهزیستی 😔

گلم کسی رو بهزیستی نمیفرستن

دوبت نونخور اضافه نمیخواد

مگه مشکل خانوادت چیه که اینقدر میترسی

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
چیزی نشده چون تو ایران بخاطز واکسیناسیون ریشه کن شدن .عمه من توبچکی بخاطر سرخک فوت کرد دوست رفیقم دو ...

نه خیالم راحته پزشک دو تا از واکسن هارو گفت بزن یکی فلج اطفال یکیش یادم نیست چی بود 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خاهر مگه دیوانه هستیم که بریم مشاوره وا اونا از طریق صحبت های ما کد ملی ما پول میگیرن از دولت و پروم ...

نه عزیزم 

وظیفه بهداشت پیشگیری هست 

مثلا باید تمام افراد نوجوان رو از نظر سلامت روان پیگیری کنند

مثلا باید به بچه هتی زیر ۶ سال واکسن بزنن و پیگیری کنن از نظر رشد و تکامل 

مثلا هر دفعه که مادر میبره یکسری فرم و سوالا ازش میپرسن برفرض مثال مکنه بچه ای دیر صحبت کنه یا کم و یا مشکل ذهنی و... داتشه باشه اونا متوجه میشن با همین سوال جوابا و ارجاعش میدن برای کسی که مشئول اینکاره 

یا مثلا افراد فشار خونی هر ماه فشارشون رو چک کنن و اگر نیومدن بهشون زنگ میزنن بیاین

عزیزم تحقیق کردم با چندتا پزشک ایرانی و المانی مشاوره گرفتم

اون تحقیق بدرد نمیخوره وقتی با چشم خودمون دیدیم دیگه هیچ بچه‌ای با این بیماریا از بین نمیره درحالی که اگه پدرومادر اگه سنشون بالا باشه ازشون بپرس از هر ده تا بچه چند تاشون زنده میموند

نه عزیزم وظیفه بهداشت پیشگیری هست مثلا باید تمام افراد نوجوان رو از نظر سلامت روان پیگیری کنندمثلا ب ...

ما نیازی به مشاور نداریم مگه زوریه ای بابا گفتم یه واکسن بزنید تموم شد و رفت دیگ چرا کشش میدن استرس میدن 

چرا پرونده تکشیل میشه مردم با یه کد ملی اطلاعاتش میاد بالا من کار کنم یا ابجیم اداره یا جای بزنن همه ...

خب مگه چه چیز بدی قراره بنویسه برات خدایی نکرده بیماری نداری که بگی در آینده ممکنه مشکل ساز بشه ،،بیخیال  نگران نباش انقدر استرس نگیر ،الان مدارس هم مشاور دارن یه چیز طبیعی و عادی هست ....

من روانشناسی خوندم مطمئن باش اینجوری که فکر میکنی نیست ،اونا تحت هیچ شرایطی حق ندارن راز مراجع رو به کسی بگن مگر در موارد خاص .... 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
اره باید تغییر بدم فقط این واکسن چجور بزنم فردا ببرم نمیگن چرا گذاشتین فرر کردین چرا نرفتین اتاق مشا ...

فردا ببر بگو از واکسن ترسید نزد امروز راضیش کردم آوردمش 

از مشاوره هم نترس، بهداشت که کسی رو نمی فرسته بهزیستی، فقط مشاوره میده همین 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
فردا ببر بگو از واکسن ترسید نزد امروز راضیش کردم آوردمش از مشاوره هم نترس، بهداشت که کسی رو نمی فرست ...

من ابجیم از مشاور بدش میاد متنفره اونا خیلی ادمو میترسونن خاهر من یه استرسی از خودم بتره میگ قرنطینم میکنن و چرت و پرت میگه واکسن نمیخام میگم بهش میگ نگو نمیخوام

ما نیازی به مشاور نداریم مگه زوریه ای بابا گفتم یه واکسن بزنید تموم شد و رفت دیگ چرا کشش میدن استرس ...

خب شاید دیدن انقدر استرس داری گفتن برید با مشاور صحبت کنید انقدر استرسی نباش 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

الانم خواهر شما 

مراقبت سلامت روان داشته

همه دوستاش هم دارن

کارشناس روان چند تا سوال ازش میپرسه 

مثلا عصیی هستی احساس ناراحتی نداری افشردگی نداری وافکار خودکشی نداری و...

میدونی بخش بهداشت با این سوالاشون سالانه چند نفر رو از بیماری های سخت و سرطان و بیماری های روان نجات میدن

مثلا ممکنه من یه مشکلی داشته باشم و خودم ندونم اونا تشخیص میدن و ارجاعم میدن به پزشک سطح بالا تر 

وظیفه پزشک درمان افراد بیمار هست 

و وظیفه بهداشت پیدا کردن افراد بیمار و در معرض خطر