2777
2789
عنوان

حالم از خودم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 38 پست
منو میگی خون خونمو میخورم یه لحظه خاصتم پاشم اون ظرفم ببرم پرت کنم تو آشپزخونه و با مرده دعوا کنم که ...

حق داری ولی خود خوری فایده نداره

بجاش از این اتفاقه درس بگیر و دیگه تکرارش نکن 

کاریه ک نباید میشده و شده

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالم خیلی بده

دختر من خیلی مظلوم و بی صدا و درونگراست

مردک نفهم با یه تیکه خرما و سرشیر میمردی؟میخاستی سر قبرت خیرات کنن؟

اصلا جوری عصبانی ام سرم داره میترکه

به دخترم گفتم اشتباه کرده اونطور گفته،محل نده بهش،با تو نبوده و...

ولی دل خودم خونه

کاش لااقل باباشم میومد به اون میگفتم با مردک حرف بزنه

قیافتا میشناسمش

بنظرتون دفعه بعد دیدمش بهش بگم زبونت لال بشه که اینجوری بچه رو از مسجد فراری میدی؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عیب نداره بابا چیزی نشده ک 

ب دخترت بگو ناراحت نشه اون مردهدام بچه ها اذیتش کرده بودن یه چیزی گفته ب دل نگیره بچه رو ناراحت نکن 

هیچیم نگو 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

کارت زشت بود بنظر من که بچه رو فرستادی حالا ام دیگ‌چیزی نگو دعوا راه ننداز ک دیگ بچه جیزی پیشت نگه.. ...

آره

بعدا از خودمم بدم اومد گفتم گشنه ی اون یه تکه نبود که پسرم

صرفا به اسم تبرک که معتقدم بهش میخاستم بگیرم

پس بهش میگم

عیب نداره بابا چیزی نشده ک ب دخترت بگو ناراحت نشه اون مردهدام بچه ها اذیتش کرده بودن یه چیزی گفته ب ...

گله هم نکنم بهش؟میدونی من معتقدم تو اینجور اماکن باید جوری با مهر و محبت با بچه برخورد بشه که بچه از اون محیط خوشش بیاد و مشتاق باشه

طفلکم خوشحال چادرشو سرکرده بود که مامان میریم امشب تو مسجد خدا رو عبادت کنیم🥺

خب اگ بخام نظر واقعی‌مو بگم بنظرم کار شما خیلی بد بوده

راستش خیلی بدم میاد ک توی مراسم مذهبی هی بچه‌هاشونو میفرستن ک برو بازم بگیر برا فلانی ک توی خونه‌س..

اگ بحث تبرک بودن براتون مهمه، نفری یه لقمه میخوردین کافی بود دیگه!

اونی ک خیرات پخش میکرده شاید دوس داشته ب یکی بیشتر بده ب یکی کمتر!

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

خب اگ بخام نظر واقعی‌مو بگم بنظرم کار شما خیلی بد بودهراستش خیلی بدم میاد ک توی مراسم مذهبی هی بچه‌ه ...

دقیقا زدی تو خال

از خودمم متنفر شدم

من از این اخلاقا ندارم کلا

بار دوم که اونا رفتن بازم گرفتن خریت کردم منم فرستادمش

خیرات برای شخص نبود،پایگاه مسجد میداد

خاک بر سر مادر بدی مثل من کنن که بخاطر عمل به حرف من دختر برگ گلم اونطور از یه غریبه حرف شنیده

دقیقا زدی تو خالاز خودمم متنفر شدممن از این اخلاقا ندارم کلابار دوم که اونا رفتن بازم گرفتن خریت کرد ...

اتفاقیه ک افتاده

ب دخترت هم همینو بگو

بگو اشتباه ازمن بود ک فرستادمت ک بقول خودت از مسجد و اینا زده نشه

آخه اونام حق دارن...  من پارسال عاشورا رفتم مراسم  ی خانمه ۳تا بچه کوچیک آورده بود

هی میفرستادشون جلو غذا بگیرن بیارن  زیر چادرش قایم میکرد....!  خب این اشتباه بزرگ ترهاس..  بچه‌ها گناهی ندارن

درنهایت هم حرف میشنون از اونی ک مسعوله..

ی بار دیگه هم بودیم  دقیقا موقه پخش کردن شام بارون شدید بارید..  تو حیاط مدرسه بودیم شب عاشورا بود

داشتیم بدو بدو میرفتیم  وحشتنااااک بارون گرفته بود

پسره داشت غذاهارو می‌برد  خانمه داااااد زد کجا میبری تبرکه  ب زور چسبید ب دست پسره   چن تا ظرف رو تیکه تیکه کرد غذاها ریخت رو زمین !

میدونی اینجور صحنه ها یاعث بدرفتاری مسعول پخش غذا میشه و بنظرم حق داره

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

اتفاقیه ک افتادهب دخترت هم همینو بگوبگو اشتباه ازمن بود ک فرستادمت ک بقول خودت از مسجد و اینا زده نش ...

آره

همینکه گفت مامان تو رو خدا نرو دعوا گفتم دخترم ببین الان فکر کردم کار ما اشتباه بوده نباید میفرستادمت منو ببخش.

ولی نامرد آخه یه نگاه به قیافه مظلوم این دختر مینداخت میفهمید که نباید لااقل اونطوری برخورد کنه

میگفت بگیر برو

یا همون میگفت نداریم عزیزم تموم شد

بخدا من اونقدر تو برخورد با بچه ها حساسم.حتی بچه های غریبه که یه وقت دلشون ازم نشکنه.

نهایتا یه چیزی برا دخترم میگیرم میدم میگم اون آقا برا معذرتخواهی مثلا این شکلات رو گرفته بوده برا تو

به خود اون آقا هم تذکر میدم که برخورد با بچه با برخورد با بزرگتر خیلی فرق داره