2777
2789
عنوان

بچه ها اسم نی نی وقتم کمه کمک 😬🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 81 پست

پناه پناه عالیه

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

بین پناه و نفس قطعا پناه زیبا تره و با معنی ترو اتفایا اینکه برای پسر ها هم هست یه اپشن توپ حساب میش ...

واقعا؟

مثل رها که اسم پسر هم میزاشتن  قبلا

تمام دنیا را بگردی هیچکس جز مادر دوستت نخواهد داشت از اون دوست داشتن های تمام نشدنی تمام دنیا را بگردی  هیچکس جز پدر غصه دار غم ها و پشتیبانت نیست پس دنیایت را ب پایشان بریز ❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جون خودت فقط اسمی نزار که نشه تلفظ کرد

نمی‌دونم چرا این روزا علاقه به اسمایی که سخت تلفظ میشن زیاد شده

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

ژونا

یارا که خیلی قشنگه همسرم میگه بچمون دختر شد بزاریم یارا

من ماهلین دوست دارم

گیسو 

دلوین

سلنا

سوین

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

اون ک پنیر پیتزاس

😂😂😂

تمام دنیا را بگردی هیچکس جز مادر دوستت نخواهد داشت از اون دوست داشتن های تمام نشدنی تمام دنیا را بگردی  هیچکس جز پدر غصه دار غم ها و پشتیبانت نیست پس دنیایت را ب پایشان بریز ❤❤
واییی پناه نههه هرجا میرم اسم بچه رو گذاشتن پناه😐😂💔خیلیی زیاد شده این چندسال بنظرم ده سال دیگه خی ...

ای خدااااا  😂😂😂😂😂

جون خودت فقط اسمی نزار که نشه تلفظ کردنمی‌دونم چرا این روزا علاقه به اسمایی که سخت تلفظ میشن زیاد شد ...

ن خودمم اسما اینطوری نمی‌پسندم باید معنیش بگی 😁

اره‌‌..اینطوری خیلی خوبه..من اسم دخترمو گذاشتم نگارین..تو کل مدرسه فقط دختر من اسمش اینه..

چه مزیتی داره؟ 

سوال پرسیدما برام جالبه یکی از این اتفاق خوشش بیاد چون من یه برادر زاده دارم پسره میگه عمه ما چند تا ...... داریم خیلی دوست داره که از اسمش چند تا هست 

خدایا یا منو لاغر کن یا دوستامو چاق کن   
واقعا؟مثل رها که اسم پسر هم میزاشتن قبلا

بله

مثل متین یارا تیام ماهور به نظر من و اتفاقا بخش عمده‌ای خیلی این اسمای خاص و باهالن

و من همیشه یادمه تو دوران مدرسه ها بچه ها خیلی دوست داشتن اسمشون از این مدلیا باشه و حس باکلاسی و خفنی داشتن😭😂 

من خودم همش ارزوم بود اسمم متین بود خیلی خوشم میومد که برای هر دو جنسیت هست

چه مزیتی داره؟ سوال پرسیدما برام جالبه یکی از این اتفاق خوشش بیاد چون من یه برادر زاده دارم پسره میگ ...

هرکس یک طرز فکری داره..من خودم دوست دارم وقتی در مورد خودم یا دخترم حرف میزنن مثلا تا میگن نگارین..بقیه نگن. کدوم نگارین؟؟ اسمش خاص باشه یعنی

بلهمثل متین یارا تیام ماهور به نظر من و اتفاقا بخش عمده‌ای خیلی این اسمای خاص و باهالنو من همیشه یاد ...

چ جالب اینم دیدگاهیه

میگف بعضی اسما ب اصطلاح اسپرت هست 

مثلا اسم  والا فک میکردم اسم پسر هست ولی یک نفر میگف یک بلاگر خانم اسمش والا هست