2777
2789
عنوان

کسانی که از فستینگ نتیجه گرفتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 102 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله ۱۶. ساعت فستم.ورزش ایروبیک یا رقص توی خونه در حد نیم ساعت یا ۴۵ دقیقه.کالریم روزانه متفاوته یه ر ...

چه خوب انگیزه گرفتم 😁

منم تو خونه با یوتیوب ورزش میکنم.واقعا خیلی وقتا گرسنه نیستیم فقط از سر حوصله سر رفتن با خوردن مشغول میکنیم خودمونو...من وقتی فستم واقعا احساس سبکی دارم سرحال ترم 

کلا ۱۲ساعته بشه عادت خیلی خوبه تجربه کردم یمدت عادتم شده بود چند ماهه ک رعایت نکردم تاثیرش روی کسل بودنم و اینارو دیدم واقعا 

دوستان من حال ندارم ورزش کنم فقط تا قهوه میخورم انرژی میگیزم ورزش کنم کسل ام چکار کنم

لاغر شدن ۷۰-۸۰ درصد رژیمه 

۲۰-۳۰ درصد ورزش. 

اول رژیمت رو رعایت کن کم کم که ببینی داری لاغر میشی انگیزه ورزش کردن پیدا می‌کنی.

♥️السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام ♥️

اره من پارسال شده بود سبک زندگیم یه مدت دوازده ساعته بودم یعنی۶/۷شام میخوردم تا۶/۷صبح و واقعا احساس ...

اره خیلی عالیه یواش یواش تایمش زیاد کنی و اگه بتونید تا ۲۴ساعت یا ۷۲ساعت غذا نخورید بدن تو بهترین حالت خودش قرار میگیره و از اغلب بیماری ها دور میشه

منم کیست دارم ولی خب برای نتیجه بهتر یا توخونه با برنامه های لاغری که میتونی دانلود کنی یا با ویدیوه ...

اره با یوتیوب ورزش میکنم یه روز درمیون یوقتایی هم ک حوصله نداشته باشم پیاده روی 

چه خوب انگیزه گرفتم 😁منم تو خونه با یوتیوب ورزش میکنم.واقعا خیلی وقتا گرسنه نیستیم فقط از سر حوصله ...

موفق باشی عزیزم.حتما میتونی به اندام ایده آل خودت برسی 👍

♥️السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام ♥️

امیدوارم. من کلا سبک زندگیم نسبتاً سالمه نوشابه در حالت عادی شاید ماهی یبار بخورم...فست فود هم همینط ...

اره رعایت کن قطعا کم‌میکنی‌‌. من اینهارو رعایت کردم روزانه چهل دقیقه تا یک ساعتم تو خونه ورزش میکردم دوماه و نیم ۹ کیلو کم کردم

اره خیلی عالیه یواش یواش تایمش زیاد کنی و اگه بتونید تا ۲۴ساعت یا ۷۲ساعت غذا نخورید بدن تو بهترین حا ...

من پلیکیستیکم و خیلی ساله قرص ضد بارداری میخورم متاسفانه 

ولی طبق تحقیقاتم درمورد فستینگ 😅 فکر کنم ب تنبلی تخمدان هم کمک میکنه درسته؟چون انسولین رو ترشح نمیکنه بدن بخاطر غذا نخوردن...و کم کم حساسیت سلول ها نسبت به انسولین بالا میره التهاب کاهش پیدا می‌کنه...توی کتاب انقلابی در تغذیه خیلی زیبا توضیح داده بود درمورد نوسانات قند خون...ک اگر کنترل بشه کلی کمک میکنه ب سلامتی بدن...

و یا میگفت صبحونه رو شیرین نخورین ک متاسفانه اکثرا تو وعده صبحونه چیزای شیرین سرو میشه...من امتحان کردم صبحونه نمکی مثلا یه نیمرو با یه قاشق چایخوری روغن درست میکنم کلی بهم انرژی میده چون نمودار قند خون یواش یواش بالا می‌ره...و انرژیت پایدارتره ولی چیزای شیرین یهو اول قند خونت بالا میره و بعد افت قند خون...

اره رعایت کن قطعا کم‌میکنی‌‌. من اینهارو رعایت کردم روزانه چهل دقیقه تا یک ساعتم تو خونه ورزش میکردم ...

چه خوب 

انشاءالله بتونم😁 اصلأ اضافه وزن ندارم زیاد نسبت به قدم ۱۶۴ام با۶۳کیلو... ولی شکم دارم ک بخاطر مسائل هورمونی هم هست

بچه ها روزه میشه گرفت ؟ بجای فست شبانه و اینکه بعدش چقد مجازی کالری استفاده کنی

فرقش با روزه اینه ک آب میشه خورد و حتماً اگر فست گرفتی رعایت غذایی هم باید داشته باشی در کنارش ک نتیجه خوبی بده