2777
2789
عنوان

کسانی که از فستینگ نتیجه گرفتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 102 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه خوب انشاءالله بتونم😁 اصلأ اضافه وزن ندارم زیاد نسبت به قدم ۱۶۴ام با۶۳کیلو... ولی شکم دارم ک بخاط ...

عزمزمه قد و وزنت که بهم میخوره.ورزش بیشتر بکن .ورزش‌های مخصوص شکم انجام بده 

پرخوری هم میکنم امروز فردا میکنم رژیم بگیرم 😥😥

مهمترین قسمت لاغری همین رژیمه 😁سالم خوری باید بشه سبک زندگیت تا نتیجه ببینی باور کن از من شکمو تر نیس ولی وقتی تاثیر تغذیه سالم رو حال روحی و جسمیم رو دیدم الان دیگه هرگز حاضر نیستم برگردم ب دوسال پیش با اون همه پرخوری و هله هوله خوردن انقد ک انرژیم زیادتر شده سرحالترم  اوایل فقط بخاطر لاغری بود ولی الان واقعا بخاطر سلامتی و حس خوبی ک دارم پایبندم هنوز و ورزش هم فوق‌العاده است جدای از لاغری انجام بده برای سلامتیت افزایش تمرکزت و کلی فایده دیگه ❤️

من پلیکیستیکم و خیلی ساله قرص ضد بارداری میخورم متاسفانه ولی طبق تحقیقاتم درمورد فستینگ 😅 فکر کنم ب ...

تو کل خون بدن انسان ۵گرم قند وجود داره ک میشه حدود یک قاشق مرباخوری 

بعد ما میایم صبحونه کلی نون کره و مربا میخوریم یکساعت بعد دوباره ضعف میکنیم مجبوری یه کیکی شکلاتی چیزی بخوریم همینجوری تا شب ادامه داره 

در مورد فستینگ هم حتی سلول های سرطانی رو از بین میبره اما خب باید روتین زندگی بشه نه فقط برای چند روز 

تو کل خون بدن انسان ۵گرم قند وجود داره ک میشه حدود یک قاشق مرباخوری بعد ما میایم صبحونه کلی نون کره ...

دقیقا از وقتی شروع کردم افتادم دنبال این موضوعات تازه فهمیدم چه ظلمی ب خودم میکردم وحشتناک قندو شکر مصرف میکردم...

همش کسل خواب آلود بودم یه دوره ای افسردگی باور کن حتی روی حافظه ام تاثیر داشت...یکساله کنار گذاشتم تازه میبینم بابا اصلأ بدن من ب اونهمه غذا نیازی نداشت! میبینم چقدر سرحالترم تمرکزم بیشتر حافظه ام بهتر شده...قندوشکر ک کلا حذف 

حتی نون، مخصوصاً نون سفید واقعا فقط چون عادت کردیم میخوریم و ارزش غذایی هم نداره من عادت کردم الان شاید دوتا کف دست تو کل روز بخورم... اصلأ دستگاه گوارش بیچاره استراحت نداره با این سبک غذایی ما ایرانیا😂

علاوه بر كم كردن وزن پياده روي براي پلي كيستيك عاليه سبك غذاييت رو هم عوض كن

پیاده روی هم دارم.

هشت ساله قرص میخورم بیشتر بخاطر این ناراحتم انگار بدنم عادت کرده.فکر میکردم چون یکسال رعایت کردم کنار بذارم قرص رو شاید درست شده اوضاعم ولی نه متاسفانه ۴ماه قطع کردم و دیدم فایده نداره مجدد دکتر گفت مصرف کن فقطم با سیپتروکامپاند اوکی ام...باقی داروها بهم نمیسازن 

پیاده روی هم دارم.هشت ساله قرص میخورم بیشتر بخاطر این ناراحتم انگار بدنم عادت کرده.فکر میکردم چون یک ...

منم قبلا پلي كيستيك بودم 

پياده روي منظم انجام دادم يعني سنگ از اسمون ميباريد حتما انجام ميدادم 

زير افتاب و برف 

اونم پياده روي اصولي و يه ساعته 

رژيم رو يه سال كامل رعايت كردم 

شيريني مصنوعي مطقا نخوردم چربي كم مصرف كردم 

كامل رفع شد 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد