2777
2789
وای عزیزم من اگه اینطوری بگم انقدر لج می افتند علی الخصوص مادرشوهرم..من فهمیدم باهاشون باید در ظاهر ...

قطعا روش درست رو بهتر بلدی و همون درسته 

من خودم‌ چون به شدت لجباز و قاطعم کسی باعث ناراحتیم نمیشه . میدونن خودشون ضرر میکنن . مخصوصا که همسرم هم به طور کامل پشت منه و حمایت بی چون و چراشو دارم . واسه همین بقیه وارد جنگی نمیشن که هردومونو از دست بدن. چون میدونن مثل آب خوردن قید ارتباط رو میزنیم و محو میشیم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خونسردی نیستمن میدونم سرد و بی تفاوتم و هی به مرور زمان دارم بی تفاوت تر هم میشم تو اون‌ موضوع برعکس ...

میدونم چی میگی 

ادم که خودشو منطقی و سرد نشون بده خب کمتر اسیب میبینه 

ولی با این حال ادم به ادمای امنی در اطرافش نیاز داره که بتونه خودش باشه یا بهتره بگم همون تعادل نه از اونور بیافتیم نه از اینور فامیلای اسی دیگه خیلی منطقین درسته جلوگیری میشه از یسری داستانا ولی اون حس خانواده که باید باشه رو ادم نمیگیره 

ببین همه اینایی که گفتی به اضافه اینکه مادر شوهر من خودش عامل جنگ و دعواس ، هر چند وقت با بچه هاش سر ...

مادربزرگ من اینطوریه خیلییی خونسردو بدجنس ،خیلی مراقبت کن از خودت و وقتی اینجوری رفتار میکنن مثل خودشون باش نه ناراحت شو نه توقع داشته باش خودتو سرگرم زندگی خودت کن واقعا بخوای به کاراشون فکر کنی اذیت کنندس

مادربزرگ من اینطوریه خیلییی خونسردو بدجنس ،خیلی مراقبت کن از خودت و وقتی اینجوری رفتار میکنن مثل خود ...

حرفات کاملا درسته 

من واقعا این چند سال اذیت شدم، خیلی خیلی زیاد 

فقط میتونم بگم خدا ازشون نگذره

دقیقا شوهر من انگار خانواده نداره، هیچ حمایتی وجود نداشته نه مادی نه معنوی

شوهر من پدرمادرشو تو کرونا از دست داد و خواهر برادرش خیلی خونسردو خودخواهن اینا هم اصلا هیچگونه حمایت مادی و معنوی نمیکنن که هیچ هر جا تونستن هم اذیت کردن ولی یوقتای میره سمتشون اونام میگن واا چه توقعی داری ما زندگی خودمونو داریم توقع نداشته باش 

واقعا؟؟؟ چطور میتونی نگی؟ به کمکشون نیاز نداشتی موقع جراحی ها؟ بچه نداری؟

به سادگی 

نه نداشتم . اصولا آدمی نیستم کمک بخوام . دیگه خیلی اوضاع خراب شه همسرم هست ، نیروی کمکی هم دارم

بچه ندارم . داشتم هم همین وضعیت بود

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

میدونم چی میگی ادم که خودشو منطقی و سرد نشون بده خب کمتر اسیب میبینه ولی با این حال ادم به ادمای امن ...

منطقی و سرد نشون نمیدم 

همینم 

از بچگی به شدت مستقل و تک رو و خود رای بودم و تو بزرگسالی این استقلال به فردگرایی رسیده 

مفهوم خانواده ، روابط ، ارتباطات ، محبت ، و ... برای من خیلی متفاوته

تمام این سردی و منطق ، کنار همسرم عوض میشه

یعنی کنار همسرم فوق العاده با احساسم 😅

اینم بگم که من اصلا نه به کسی آزار میرسونم ، نه بی احترامی میکنم ، نه مزاحمتی ایجاد میکنم و در مقابل همین توقع رو دارم

تقریبا خونواده خودم همین شکلین

البته عروسمون هنوز عقده ولی تماس برای مواقع دعوت و مریضی و این چیزاس

خودمونم خونواده بی احساسی هستیم ینی احساسات داریم ولی نمیتونیم نشون بدیم اصلا قربون صدقه اینا نمیریم

از اون ورم همه چیو سپردیم به خودشون دخالت نمی‌کنیم هیچ کدوم

عروسمونم یک هفته یا دو هفته یکبار میاد حدودای ۳ یا ۴ ساعت شام و میره

منطقی و سرد نشون نمیدم همینم از بچگی به شدت مستقل و تک رو و خود رای بودم و تو بزرگسالی این استقلال ب ...

قصد اذیت ندارم یا طعنه اتفاقا خیلی جاها دوست دارم مثل شماها باشم و دارم سعیمو‌ میکنم ولی تاکید و شدنت رو خود رای بودن و تک روی و فردگرایی نشون دهنده اینه که ی جای کار میلنگه