2777
2789
عنوان

نمی‌دونم اسمش آزار جنسیه یا چی ولی فکرش اذیتم می‌کنه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 45 پست

خواهر خوبم 

این‌که یک سری ها بیشرف و بی ناموس هستن شکی نیست 

ولی لطفا برای کار هرجایی نرو قبلش حتما یه تحقیق بکن متاسفانه الان اکثر جاها همینه 

ولی از روز اول اگر کسی رفتار بدی داشت حتما گوشزد بکن نترس نزار اینجوری الان ناراحت باشی

الانم فکرشو نکن تو کار بدی نکردی که ناراحت باشی 

تمرکز خودتو بزار روی هدف ها و کارهات 

امیدوارم موفق و شاد باشی

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساده نباش عزیزم

باید نسبت به برخوردار واکنش نشون میدادی

با تحکم میگفتی آقای فلانی لطفا فاصله اجتماعی رو رعایت کنید 

امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود
حس میکنم آدم سابق نشدم بدجوری اذیتم..همش یادم میاد فکر میکنم پاکیمو از دست دادم

تو پاکیتو از دست دادی؟

یه نفر دیگه بی شرفه تو واسه چی احساس گناه میکنی

نمیدونم بهت کمک میکنه یا نه ولی تجربشو دارم خیلی بدتر از تو واسه همین میفهمم چی میگی فکر‌نکن نصیحته ولی هیچی تقصیر تو نبوده یه آدم بی وجدان بی ناموس تلاش کرده به حریمت تجاوز کنه که اجازه ندادی و اومدی بیرون

پس دیگه خودتو ناراحت نکن و دعا کن که سر به راه شه اونم

عزیزم تجربه میشه برات که همون لحظه خیلی جدی بگی منظورتون چیه؟ و اون ادم بفهمه جدی میگیری و با شوخی خنده ماست مالی کنه و‌بگه وا چیزی نگفتم و فلان، بعدش تو ذهنش بمونه که نباید با تو درمورد لب و لوچه شوخی کنه

و همچنین وقتی یکی یه چیزی میخواد بذاره دهنت بخوری خیلی جدی بگی نه ممنون من اوکیم یا از دستش بگیری خودت بخوری

که بازم بدونه علاقمند به صمیمیت این مدلی نیستی خیارشور بذاره دهنت

اینا همه درس زندگیه، اصلا ناراحت نباش، توی موقعیتای بعدی میدونی چه واکنشی بدی

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️

نه اصلا بهش پیام نده دوباره سر صحبت رو باز میکنه

از این آدمای مریض اطرافمون زیاده همینکه به موقع راهت رو کج کردی آفرین

مقصر شما نیستی اول اون آقاست دوم اون خانمی که بهش رو داده که فکر بکنه همه زنا مثل همن 

فقط خدا لعنتشون کنه ،درود به شرفت ،که به خاطر پول تن ندادی به لاس زدن و دستمالی شدن به دست اونااا ، ...

دورت بگردم من:)

می‌دونی من آدمیم ك حتی جواب متلک یه پسر جوون و با فحش میدم چون احساس بدی دارم بهم یه چشم دیگه ای نگاه کنن و من سکوت کنم ، همیشه فکر کردن به زنای تن فروش جامعه قلبمو به درد میاره دلم می‌خواد دنیا تموم بشه خیلی روحیه ام حساسه تو این موارد

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁

حس میکنم آدم سابق نشدم بدجوری اذیتم..همش یادم میاد فکر میکنم پاکیمو از دست دادم

ن بابا بی خیال 

پس جای من بودی چی 

دومادمون  رسما اونجاش و مالید ب باسنم 

پشت بودم ایستاده بودم 

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

ن بابا بی خیال پس جای من بودی چی دومادمون رسما اونجاش و مالید ب باسنم پشت بودم ایستاده بودم

نکندی اونجاشو بذاری دهنش؟؟؟؟ مرتیکه بیشرفت گوه😐😐

اعصابم خورد شد ببخشید

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂