2777
2789
عنوان

کسانی که از فستینگ نتیجه گرفتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 102 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای پروتئین بیشتر چی بخوریم؟ همه جا میگن فقط تخم مرغ دیگه چی بخوریم ☹😂

سینه مرغ ،گوشت قرمز یا سایر پرندگان ،شیر کم چرب ،انواع حبوبات بیشتر عدس و لوبیا و نخود البته در حجم کم و بدون نون باید صرف بشه چون کربوهیدرات هم بالا هست

وای من ی بار ی اسپرسوی دوبل خریدم ازبیرون و خوردم تا دقیق ۲۸ ساعت نخوابیدم 😂رفتارامم خیلی سم بود ان ...

نمیدونم عزیزم من شوهرم از بیرون پودرشو میگیره خودم درست میکنم تو خونه ..منم امشب دیر میخابم ولی فوقش تا۲..ساعت۳ونیم خوردم..منم اگر‌بخاطر ورزش نبودم اصلا نمیخوردم خیلی بده بزور‌میخورم و‌رو‌اجبار 🥺

تنها و غریب و بی کس 

بستگی به بدنت داره من با کالری شماری تو سه ماه 14 کیلو کم کردم فستینگ تاثیر انچنانی نداشت

چهههارده کیلو؟؟؟؟؟خیلی زیاده تو سه ماه من خودمو کشتم با کالری شماری دو کیلو تو سه ماه کم کردم کلا هم پنج کیلو اضافه وزن دارم

[QUOTE=366807544]مهمترین قسمت لاغری همین رژیمه 😁سالم خوری باید بشه سبک زندگیت تا نتیجه ببینی باور ک ...

میتونی گلم چرا نتونی؟فقط چند روز اول سخته سعی کن ذهنتو دور از غذا نگه داری خودتو مشغول کن بعدش دیگه خودبخود اشتهات کم میشه

چهههارده کیلو؟؟؟؟؟خیلی زیاده تو سه ماه من خودمو کشتم با کالری شماری دو کیلو تو سه ماه کم کردم کلا هم ...

اگر وزنت بالا نیس بخاطر همینه منم اوایل زود کم کردم بعدش ماهی یکی دوتا هرچی وزن بالاتر باشه تو شروع راحت تر وزن از دست میدی