2777
2789

پریروز از آگهی دیوار رفتم رستوران کار کنم کارگر خانوم میخواستن با مامانم رفتم تنها هم نبودم تازه بعد مامانم کلی تاکید کرد ك ما حساسیم و باباش حساسه و اصلا اجازه نمیداد بیاد و فلان صاحب رستوران مرد بود بیشرف برداشت گفت نه مثل دختر خودمون می‌مونه ، بعد ك مامانم رفت من رفتم آشپزخونه این مرتیکه حیوونم آشپزی میکرد بعد یه دختر جوون دیگه اونجا کار میکرد یه سال از من بزرگتر بود ازدواج کرده بود طلاق گرفته بود و چون فامیل صاحب رستوران بود باهم صمیمی بودن و این دختره با زن یارو یا مثلاً برادر زنش صمیمی بودن...

خلاصه هی دیدم تو آشپزخونه این میخواد راه بره به من می‌خوره فکر کردم حواسش نبوده یا چون جا تنگه اینجوری شده بعد دیدم نه میخواد بگه برو فلان چیز و بیار به بازوم دست میزنه باز چیزی نگفتم همش فکر میکردم اشتباه می‌کنم ، خلاصه کل روز اینجوری گذشت و از شدت ناراحتی می‌خواستم بزنم زیر گریه، یکی از مشتریای ثابتم به هممون انعام داد صد تومنم به من، چون به این کار نیاز داشتم میخواستم تحمل کنم ولی دیدم نه داره از حدش خارج میشه از ازدواجم پرسید، بی‌ناموس جوری نگام میکرد یادم میوفته می‌خوام خودکشی کنم، بعدش به اون دختره گفت چرا رژ قهوه ای زدی اونم به شوخی گفت نه رژ نزدم شکلات خوردم بعد اونم به من اشاره کرد گفت پس اینم حتماً آلبالو خورده لباش قرمزه، بعد یه جا خیارشور دهنم گذاشت، من همش زمین و نگاه میکردم یا تو شوک بودم، بعد از این ك اون روز تموم شد و از رستوران اومدم بیرون دیگه گفتم بمیرمم پامو اونجا نمی‌ذارم ...

فقط پشیمونمممم خیلی خریت کردم و یادم نیفتاد همون لحظه های اول فحش کشش کنم و بزنم بیرون...

فکر اون روز داره اذیتم می‌کنه حس میکنم دور از جون تجاوز شده بهم ، حالم خوب نیست ، شمارشو دارم ولی اون شماره منو نداشت پیگیری کنه چرا نیومدم ، به مامانم گفتم زنگ بزنم فحشش بدم گفت ول کن آبروتو دست اون نده...

ولی من حالم بده خیلیی بددد😭💔🤦🏻‍♀️

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام . لطفا برای شفای بیمار لاعلاج دعا کنید یا یه دونه صلوات بفرستید .اسمش محمدصادق هست اگه توی نماز شبتون هم اسمش رو ببرید دستاتون رو می بوسم. بیماری لاعلاج جسمی ذهنی روحی داره .‌خیر دنیا و آخرت ببینید. ممنونم .

اون باید خجالت بکشه که اینقدر پست فطرت هست

شما صرفا قربانی بودی

مرسی که گفتی که دیگران اگه تو همچین موقعیتی قرار گرفتن واکنش نشون بدن

در نهایت ناراحت نباش بیا بغلم 🩷🫂

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁

منم حالم بد شد ..بیخیال ..بیشتر مواظب خودت باش

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

نمیدونم چی بگم 

ولی تجربه باشه ک همیشه تو اینجور مواقع همون لحظه جدی برخورد کنی 

در ضمن اون آقا ممکنه نیت بدی نداشته باشع و فقط بیشت از اندازه احساس صمیمیت میکرده 

چون ک با اون خانوم هم مثل شما برخورد میکرده 

ولی به نظرم حداقل برای این که سبک بشی 

بهت پیام بدم 

و خیلی قاطع مشکلت رو بگو 

و بگو ک دیگ نمیام 

بعدشم بلاک کن 

بزار هم آروم شی هم اون استباهش رو بفهمه 

عجب بیشرفی بوده...

خوب شد که نرفتی

ببین این درس رو باید یاد می‌گرفتی تا دفعه های دیگه اگه تو همچین موقعیتی قرار گرفتی صداتو ببری بالا و نذاری کسی جوری که نمیخوای باهات رفتار کنه.

تو باید این درس رو یاد می‌گرفتی.

خودتو بیشتر از این اذیت نکن. تو کار اشتباهی نکردی

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂