2777
2789

همه چی از وقتی شروع شد که دبیرستان افت تحصیلی پیداکردم. سال کنکور با اینکه گفتن بخون پشیمون میشی نخوندم نهایی هم خراب کردم. رفتم آزاد بدون کنکور رشته پدرم. پیشش هم کار میکنم اما نه تونستم بهش علاقه مند بشم و نه کار یاد گرفتم. گفتم دوباره کنکور بدم اما شرایط حال حاضر کنکور و قوانین جدید نداشت. ارشد ثبت نام کردم تا ببینم بعدش چی میشه اما بعدش سریع پشیمون شدم چون خب دوسش ندارم و واقعا این کار و رشته عذابمه. حالم بده توش. همه هم میگن ناشکری که این شرایط رو نمیخوای.واسه ارشد هم خوب نخوندم. مامانم گفت آزمون استخدامی شرکت کن به خاطر ارشد ثبت‌نام نکردم. اصلا نمیدونم دارم چیکار میکنم نه هنری، نه چیزی. نه هدفی دارم نه اصلا میفهمم دارم چه غلطی میکنم. همینجوری الکی روزام داره میگذره و نه هدفی دارم و نه چیزی باب میلمه و برعکس همه چی باعث عذابمه.خانوادمم دیگه عاصی کردم. تو این سن کاملا بی هدف. در صورتی که همسن و سال های من بلاخره دارن یه کاری میکنن اما من ...

کاش بمیرم 

هیچکس هم درست راهنماییم نمیکنه 

ای که مرا خوانده ای، راه نشانم بده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای تغییر شرایط زندگی اول باید از تغییر خودت شروع کنی. روی انگیزت کار کن

درضمن بجای چسبیدن به فرصتای سوخته قبل و حسرت خوردن، فرصت های الان زندگیت رو دریاب 

خودتم با دیگران مقایسه نکن. هم بهتر از شما هست هم بدتر از شما

همه اینایی ک گفتی کلش تو یه جمله ی دیگه خلاصه میشه که اینجا نمیتونم بگم و فک کنم ذهنمو خوندین🤦‍♂😑

من ذهن خوانیم ضعیفه عزیزم 

جمله چیه؟ 

هدفت فقط پول درآوردن باشه پول بیاد مشکلاتتو حل میکنه باهاش میتونی بری دنبال هرچی که دوست داری برات آ ...

خب چجوری؟ هرکاری میکنم پولام جمع نمیشه. 

خب چجوری؟ هرکاری میکنم پولام جمع نمیشه.

پس انداز کردن یاد بگیر یکم خسیس باش راحت پول خرج نکن هر چند ماه یه ربع یا نیم سکه ای بخر نگه دار زیاد که شد خیلی کارا میتونی بکنی مثلا باهاش کاسبی راه بندازی چیزی که دوست داری

پس انداز کردن یاد بگیر یکم خسیس باش راحت پول خرج نکن هر چند ماه یه ربع یا نیم سکه ای بخر نگه دار زیا ...

حق با شماست اما واقعا نمیدونم از چه خرجی بزنم که بتونم پس انداز کنم وگرنه خیلی هم دوستدارم پس انداز کنم 

همش پول کم میارم 

هنری هم ندارم کسب درآمد کنم ازش 

هیچ سرگردونیبار میگم سراسری یبارمیگم ادامه تحصیل تو رشته خودم یبار میگم استخدامی به هیچ نتیجه ای فعل ...

میشه بپرسم شما چند سالتونه؟ رشته و کارتون چیه؟ علاقتون به چه کار و رشته ایه

ممنون میشم پاسخ بدید اگر امکانش هست