همه چی از وقتی شروع شد که دبیرستان افت تحصیلی پیداکردم. سال کنکور با اینکه گفتن بخون پشیمون میشی نخوندم نهایی هم خراب کردم. رفتم آزاد بدون کنکور رشته پدرم. پیشش هم کار میکنم اما نه تونستم بهش علاقه مند بشم و نه کار یاد گرفتم. گفتم دوباره کنکور بدم اما شرایط حال حاضر کنکور و قوانین جدید نداشت. ارشد ثبت نام کردم تا ببینم بعدش چی میشه اما بعدش سریع پشیمون شدم چون خب دوسش ندارم و واقعا این کار و رشته عذابمه. حالم بده توش. همه هم میگن ناشکری که این شرایط رو نمیخوای.واسه ارشد هم خوب نخوندم. مامانم گفت آزمون استخدامی شرکت کن به خاطر ارشد ثبتنام نکردم. اصلا نمیدونم دارم چیکار میکنم نه هنری، نه چیزی. نه هدفی دارم نه اصلا میفهمم دارم چه غلطی میکنم. همینجوری الکی روزام داره میگذره و نه هدفی دارم و نه چیزی باب میلمه و برعکس همه چی باعث عذابمه.خانوادمم دیگه عاصی کردم. تو این سن کاملا بی هدف. در صورتی که همسن و سال های من بلاخره دارن یه کاری میکنن اما من ...
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
پس انداز کردن یاد بگیر یکم خسیس باش راحت پول خرج نکن هر چند ماه یه ربع یا نیم سکه ای بخر نگه دار زیاد که شد خیلی کارا میتونی بکنی مثلا باهاش کاسبی راه بندازی چیزی که دوست داری