2777
2789
عنوان

چه قدر حالم از خودم بده بی هدف و بی مصرف

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 22 پست
حق با شماست اما واقعا نمیدونم از چه خرجی بزنم که بتونم پس انداز کنم وگرنه خیلی هم دوستدارم پس انداز ...

اگه سرپرست خانوار نیستی و خرج خونه نمیدی از همه ی خرجات میتونی بزنی جای خوابت که هست غذاتم که هست قطعا اینجوری که میگی معلومه کلی لباس داری یعنی اگه تا ۵ سالم چیزی نخری باز لباس داری 😁 برای تفریح هم تفریحای کم خرج انتخاب کن کارای زیباییتم یاد بگیر خودت انجام بده

اگه سرپرست خانوار نیستی و خرج خونه نمیدی از همه ی خرجات میتونی بزنی جای خوابت که هست غذاتم که هست قط ...

غیر خونه و غذا 

خرجام با خودمه، به بقیه هم میدم راستش 

امیدوارم بتونم پس انداز کنم. از این به بعد

ممنونم از راهنمایی شما دوست گلم

ای که مرا خوانده ای، راه نشانم بده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

غیر خونه و غذا خرجام با خودمه، به بقیه هم میدم راستش امیدوارم بتونم پس انداز کنم. از این به بعدممنون ...

خواهش میکنم عزیزم برای خودت هدفای بزرگ بذار انگیزه میده بهت برای پس انداز کردن مثل خونه خریدن 

میشه بپرسم شما چند سالتونه؟ رشته و کارتون چیه؟ علاقتون به چه کار و رشته ایهممنون میشم پاسخ بدید اگر ...

۲۴ 

رشتم زیست سلولی 

یدوره تو ازمایشگاه یه شرکت بودم فعلا بیکارم

علاقه خودم سمت ژنتیک بود ولی یسری قوانین اومد دراین موردکه دلسرد شدم ادامه بدم وانقد اینور اونور کشیده شدم علاقمم ازدست دادم دیگ نمیدونم چی میخوام فقط میدونم شرایط جالبی نیس وباید ی حرکت دیگ بزنم

۲۴ رشتم زیست سلولی یدوره تو ازمایشگاه یه شرکت بودم فعلا بیکارمعلاقه خودم سمت ژنتیک بود ولی یسری قوان ...

آخخخ منم 

من چون رشته بابام رو خوندم و کارم میکنم پیشش. میگن ناشکری نکن تو رشته خودت داری کار میکنی و از این شاخه به اون شاخه نپر 

واقعا حالم بده 

نمیدونم چیکار کنم. ارشد هم میخوام براش بخونم تا میخوام درس بخونم هی یه چیزی تو مغزم میپرسه چرا این کار رو میکنی؟ هدفت چیه؟ و میبینم واقعا هیچ هدفی ندارم نه هدف از ادامه دادن دارم و نه اصلا علاقه ای دارم 

بدتر اینکه خیلی ترسو ام 

آخخخ منم من چون رشته بابام رو خوندم و کارم میکنم پیشش. میگن ناشکری نکن تو رشته خودت داری کار میکنی و ...

شما چن سالته؟

من مدام باخودمم میگم ای داد سنم بالارف نتونستم هنوز تصمیم بگیرم منم میترسم بخوام ریسک دیگه ای کنم و آیتمای مختلفیو انتخاب کردم ولی همون اول مشورت کردم میبینم راضی نیستن منم میترسم درواقع بیشتر انرژیم داره صرف  این میشه که فکر میکنم و کاری نمیکنم چون میترسم

شما چن سالته؟من مدام باخودمم میگم ای داد سنم بالارف نتونستم هنوز تصمیم بگیرم منم میترسم بخوام ریسک د ...

آخخخخ منم 

منم فقط فکر میکنم کاری نمیکنم و جالبیش اینه بخوام تصمیم هم بگیرم بدترین تصمیم رو که‌ ذره ای هم دوسش ندارم میگیرم. اصلا قدرت تصمیم گیری هم ندارم انگار. همینجوری الکی زندگیمون داره میره 

من 22 سالمه

جالبیش اینه یه سری ها میگن دهه 20، دهه تجربه است یه سری ها میگن تا 30 سالگی بارت رو نبندی باختی. اصلا آدم قاطی میکنه

میترسم وقتی 40 سالم شد پشیمون بشم چرا نرفتم سمت علاقه ام 

آدم شاید بتونه تو کاری که دوسش نداره بمونه اما فرسوده میشه 

من فرصتی برای هیچکاری هم ندارم. همش درگیر کارم صبح تا شب. 

وقتی هم نمیمونه، پولی هم برای پس انداز نمیمونه. 

خدا به حق امشب نجاتمون  بده از این حال بعد