2777
2789

اگه دارین بیاین عکسشو بزاریم...

و اینکه میدونم خیلیا اینجا از گربه متنفرن بیاین یه فرهنگ سازی کنیم هر کی حالش با یه چیز خوب میشه به تفاوت های هم احترام بگذرایم

..و این که گربه موجود کثیفی نیست حتی تو تمیزی وسواس هم داره

به نام خداوندرنگین کمان🕊اگه تاپیکیو دوست نداریم مثل کنه نمونیم اونجا!اگه تو تاپیکی نظری میدم که تو مخالفشی نظر دادن مجوز ریپلای کردن به تو نمیده با استارتر بودم پس ریپلای نکن!!!حوصله بحث با آدم احمق متعصب که میخواد عقایدشو تو حلق دیگران کنه ندارم....بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره🕊✌🏻
من من عکس ازش ندارم چون اون موقعی که گوشی نداشتم عشق مامان فوت کرد سالها گربه ام بود از سگ ژرمن با ...

اللهی چند سالش بود؟

به نام خداوندرنگین کمان🕊اگه تاپیکیو دوست نداریم مثل کنه نمونیم اونجا!اگه تو تاپیکی نظری میدم که تو مخالفشی نظر دادن مجوز ریپلای کردن به تو نمیده با استارتر بودم پس ریپلای نکن!!!حوصله بحث با آدم احمق متعصب که میخواد عقایدشو تو حلق دیگران کنه ندارم....بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره🕊✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حدود ۱۳ یا ۱۴ سالش

گربه ندارم اینا گربه هایی ان ک بیرون باهاشون دوست شدم😶

ای جانم چقد عزیزن

من از هیچ حیوونی متنفر نیستم اما اینکه گربه یا سگ خودشون رو تمیز میکنن اون تمیزی تو دنیای حیوانات پذیرفته است اما تو دنیای ما اینکه یه موجودی با زبونش تموم بدنش رو پاک کنه تمیزی محسوب نمیشه.

این حیوونا رو ما خونگی کردیم اونا جایگاهشون بیرون بود. روزیشون رو بیرون از شهرها بدست میاوردن و هر کدوم تو چرخه طبیعت بوسیله موجود بزرگترشون از بین میرفتن تا اکوسیستم بهم نخوره. بعد ما آوردیمشون تو شهر از روی محبت بهشون غذا میدیم و فکر میکنیم این محبته اونا دیگه دنبال غذا نمیرن. هر کی یه کیسه دستشه دیدگاهشون اینه این غذا داره دنبالش راه میفتن. بعد کافیه کسی رو پیدا نکنن تا از بی غذایی بمیرن چون دیگه فراموش کردن که یکی دیگه بهشون غذا بده. پارکها شده مملو از مگس چرا؟ چون مردم غذاها رو جلوی سگ و گربه ها میندازن بخشیش خورده میشه و الباقیش میمونه و باعث جمع شدن مگس و پشه.

میگن در حالیکه میدونم خیلیها هیچ منطقی رو قبول ندارن و حرفهای من رو نمیپذیرن.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

ای خدا اصلا اسمش میاد میخوام غش کنم از دوق اخه یه موجود انقد عشق وخر🤦🏼‍♀️

وااااقعا از تمیزترین حیواناته خودش ب بهداشتش خیلی اهمیت میده و با ی سرچ ساذه میتونن متوجه بشن عامل نازایی و بیکاری نیست،تنها درصورتی باعث سقط میشه که انگل توکسوپلاس داشته باشه اونم چی دست ب مدفوعش برنی بخوره دهنت ...موهاش مسکلی ایجادنمیکنه 

من کلی دستور کیک و شیرینی و غذا بلدم اگر دوست داشتین رسپی میذارم تا شما هم یاد بگیرید👩🏻‍🍳
من از هیچ حیوونی متنفر نیستم اما اینکه گربه یا سگ خودشون رو تمیز میکنن اون تمیزی تو دنیای حیوانات پذ ...

نه عزیزم شما از لحاظ علمی تحقیق کنی بزاق دهان گربه ها مثل بزاق دهان ما معمولی نیست و ماده ای داره که قدرتش برابر با ضدعفونی کننده اینو چندتا دامپزشک گفتن خودمم خوندم دربارش... چون فقط توخاگ دسشویی میکنن به هیچ وجه بیرون از خاک دسشویی ممیکنه دقت نکردم میاد بیرون با دقت تمام دست و پاشو لیس میزنه و تمیز میکنخ

من از هیچ حیوونی متنفر نیستم اما اینکه گربه یا سگ خودشون رو تمیز میکنن اون تمیزی تو دنیای حیوانات پذ ...

و اینکه اگر شما اهل منطقی حرف زدن هستید اینم بدونید که ما انسان ها خیلی وقته دست بردیم به چرخه طبیعت و اونو از حالت اعتدالش  خارج کددیم و  با زنوگی های شهری دیگه فرصت شکاری وجود نداره براشون 

ای خدا اصلا اسمش میاد میخوام غش کنم از دوق اخه یه موجود انقد عشق وخر🤦🏼‍♀️ وااااقعا از تمیزترین حی ...

واقعا خیلیییی عشق و خرن😁😁😁😍😍😍😍 درسته عزبزم 

واقعا خیلیییی عشق و خرن😁😁😁😍😍😍😍 درسته عزبزم 

خواهرم داره بعد هی کمین میکنه مثلا پشت جعبه شیرینی😂خب خره ما داریم میبینیمت

من کلی دستور کیک و شیرینی و غذا بلدم اگر دوست داشتین رسپی میذارم تا شما هم یاد بگیرید👩🏻‍🍳
خواهرم داره بعد هی کمین میکنه مثلا پشت جعبه شیرینی😂خب خره ما داریم میبینیمت

مال منم میره پشت پردع توری قایم میشه مارو نگاه میکنه فک میکنه ما نمیبینس یا مبره یه جایی قایم میشه دمش میمونه بیرون😅