2777
2789
عنوان

اینا نشونه چی میتونه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 54 پست
سونو داخلی بده شاید فیبروم داشته باشی قرص جلوگیری مصرف نداشتی

چندین ماه پیش سونو رفتم گفت کیست داری قرص جلوگیری خوردم ۳ ماه بعدش رفتم سونو گفت خوب شدی اما هنوزم لکه بینی بعد پریودی دارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکم بیشتر توضیح میدی آندومتریوز چیه؟ سونو معمولی داره یا فرق میکنه چون ماه پیش برای کیست رفتم سونو گ ...

آندومتریوز با سونو میشه ولی تا جایی که من می‌دونم معاینه داخلی توسط پزشک حاذق بیشتر نتیجه داره 

من خودم سونو گفت نداری ولی دکترم که تو شهرمون خیلی ماهر با معاینه فهمید آندومتریوز خفیف دارم 

سونوی رحم وتخمدان اگه مشکل نداره پس نگرانی بی مورده.. یه آز کامل بده.. یه همسایه ما بچه داشت بعد درم ...

واقعا خسته کننده‌اس الان ۱۳ روزه پریودم البته بیشتر لکه‌بینی

هر دکتری هم میرم یه دارویی میده یا سونو میدم هیچ مشکلی نیست اما دلیلش و نمیفهمن

یکم بیشتر توضیح میدی آندومتریوز چیه؟ سونو معمولی داره یا فرق میکنه چون ماه پیش برای کیست رفتم سونو گ ...

من کرجم

آندومتریوز ی شبه کیسته که درواقع به برگشت خون پریود به سمت بالا و رحم و تخمدان اشاره داره البته این برداشت منه میتونی خودتم تحقیق کنی

سونو معمولی معمولا جوابشون اشتباهه من خودم با کرج پیش فوق تخصص میرم تو مطبش سونو میگیره یا تهران سعادت 

من آن سبزم که دل بر پیچک دست #خدا بست 🌱
من کرجمآندومتریوز ی شبه کیسته که درواقع به برگشت خون پریود به سمت بالا و رحم و تخمدان اشاره داره الب ...

آها من مشهدم 

دکتر خیلی رفتم همه هم خوب و معروفن ولی هیچ تشخیصی نمیدن

شما بااینکه اندومتریوز خفیف داشتی بازم عمل کردی؟ با دارو رفع نمیشد

آها من مشهدم دکتر خیلی رفتم همه هم خوب و معروفن ولی هیچ تشخیصی نمیدنشما بااینکه اندومتریوز خفیف داشت ...

خفیف نبود عزیزم تا چند سال هیچکس تشخیص نمی‌داد البته خیلی درد داشتم

میشه گفت تمام تخمدان چپو گرفته بود 

عمل کردم و خوب شدم و بعدش باردار شدم 

الان پسرم ده سالشه

ولی دوباره تازگی عود کرده 

خفیف نبود عزیزم تا چند سال هیچکس تشخیص نمی‌داد البته خیلی درد داشتممیشه گفت تمام تخمدان چپو گرفته بو ...

خداروشکر که تشخیص دادن

از کجا فهمیدی که دوباره عود کرده؟

کلا همون سری قبل که داشتی علائمش به جز لکه بینی چی بود عزیزم؟ میشه بگی؟

خداروشکر که تشخیص دادناز کجا فهمیدی که دوباره عود کرده؟کلا همون سری قبل که داشتی علائمش به جز لکه بی ...

خونریزی به نسبت بقیه بیشتر بود و درد خیلی خیلی زیاد شاید هرسری روز اول دوتا پروفن میخوردم و لکه بینی قبل و بعد پریودی البته اینا واسه همه ی جور نیستا من ی جا خوندم که ممکنه دفع خون لخته ای و جگر مانند هم جز علائم باشه. موقع رابطه هم درد داشتم 

واس بارداری اقدام کردم دوباره متوجه شدم که دوباره عود کرده 

علایم درد شکم و واژن مقعدکدام شهری

مشهد

علائم من کمر درد و پادرد مثل درد پریودی میگم شاید عفونت باشه چون قبلا داشتم دارو استفاده کردم

اما لکه بینی و نمیدونم از چیه. آزمایش کامل و سونو دادم گف هیچی نیست

سونو واژینال شدی؟

من فیبروم دارم سونو معمولی نشون نمیداد واژینال نشونش داد

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم