2777
2789
عنوان

کسی هست اینجا گربه داشته باشه یا عاشق گربه باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 19 پست
مال منم میره پشت پردع توری قایم میشه مارو نگاه میکنه فک میکنه ما نمیبینس یا مبره یه جایی قایم میشه د ...

😂اای ننه بگردم ببوسش از طرف من 

من کلی دستور کیک و شیرینی و غذا بلدم اگر دوست داشتین رسپی میذارم تا شما هم یاد بگیرید👩🏻‍🍳

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از هیچ حیوونی متنفر نیستم اما اینکه گربه یا سگ خودشون رو تمیز میکنن اون تمیزی تو دنیای حیوانات پذ ...

عزیزم گربه به شدت وسواسه پاکترینه خوش‌یمن دعاش به شدت میگیره  بزاقش آنتی باکتریال  دایم در حال تمیز کردن خودشه اگر تا چند ماه حموم نبریش همچنان بوی بچه نوزاد میده منم اینا رو نمی‌دونستم از وقتی دوتا گربه سرپرست شدم دیدم فوق العاده ترین حیوانه حتی پیامبر ما از نیم‌خورده آب گربه وضو گرفتن .

من از هیچ حیوونی متنفر نیستم اما اینکه گربه یا سگ خودشون رو تمیز میکنن اون تمیزی تو دنیای حیوانات پذ ...

دمت گرم👍

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

من خودم گربه دارم البته گربه حمایتی و بشدت حرفتون رو هم قبول دارم

گربه من خداروشکر ما رو لیس نمیزنه اصلا از این حرکات احساسی و بغل رفتن ندارن

اگه داشت مطمنا چندشم میشد چون خودم به چشم خودم میبینم که با زبونش چه جوری خودشو تمیز میکنه