2777
2789
عنوان

پی پی کردن پسرم تو شلوارش

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 50 پست
دسشویی رو با برچسب قشنگ کن دم به دقه میره دسشویی😁

امتحان میکنم ممنونم

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سال بگو ۳۶ماه چیه نصف شب خوصله حساب کتاب نیس خاهر

سه سال تمام 

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚

اول که بدون پوشک میشه از هول سریع میگه و تند تند دستشویی می‌ره

اما مدتی که گذشت انگار خیالش راحت شده باشع دیگه میلفته به بی خیالی و‌ بازیگوشی 

آروم بهش بگو نذار اینقدر تند بشه که بیاد لباست رو کثیف کنه

ببین الان هوا سرده طبیعیه یکم از پوشک کرفتش سخت باشه چون سردیشون میشه نمیتونن نگهدارن.کاش تابستون که هوا گرم بود و وقتشم مناسبتر میگرفتی..

من دخترم ۱۹ ماهگی از شیر گرفتم بعد اون هم کم کم از پوشک کرفتم.یعنی ۲سالگی یادگرفت..

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

سه سال تمام

آها چی بگم من چونکه برام راحت بود از پوشک گرفتنش بخدا تجربه ندارم

پسر من دو سال و یک کاه از پوشک گرفتن از اول خودش میگفت

الانم تازه ۳سالش شده خودش میره دستشویی فقط پی پی رو من میرم میشورمش

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر دومین فندوق قشنگمه هنوز نمیدونم جنسیتش چیه ولی میشه دعا کنید سالم باشه ..امروز ۱۷ مرداد ۴۰۳تو ۱۴ هفتگی جنسیتش مشخص شد و من برا دومین بار دارم پسر دار میشم💙خدا به همه اونایی که نی نی دوست دارن و نمیشه نی نی گوگولی بده الهی .💖💗
چطوری مادر بهتری شدید؟؟

دارم مرتب هفته‌ای یک بار با یه روانشناس خوب مشاوره میرم 

من بیشتر عصبی بودنم بخاطر خوابم بود چون پسرم سخرخیز(۷ صبح) بیدار میشد و من عاشق خواب صبحم 

قبلا اصلا براش تی وی نمیذاشتم الان که سه ساله شده ظهرا یک ساعت تی وی میذارم و خودم میخوابم که کمبودم جبران شه و اونم کنارم کارتون میبینه 

صبحها شده ده دیقه زودتر از پسرم بیدار میشم که باانرژی تر باهاش برخورد کنم 

شب قبل خواب برای فردا دو سه تا بازی در نظر میگیرم باهاش انجام بدم و واقعا وقتتیی که باهاش بازی میکنم حالش صدبرابر بهتر میشه و‌کمتر بدقلقی میکنه  

اول که بدون پوشک میشه از هول سریع میگه و تند تند دستشویی می‌رهاما مدتی که گذشت انگار خیالش راحت شده ...

ممنونم همین که بدونم عادیه برام کافیه

ببین الان هوا سرده طبیعیه یکم از پوشک کرفتش سخت باشه چون سردیشون میشه نمیتونن نگهدارن.کاش تابستون که ...

الان شش ماهه گرفتمش 

بچه من مدفوعشو نمیرفت توالت و تو شلوارش انجام میداد.آخر یبار رو توالت فرنگیش پی پی کرد.انقد ذوق نشون ...

اخه مشکلم اینه شش ماهه گرفتمش و راحت میرفت روزی دوبار الان اینجور شده

آها چی بگم من چونکه برام راحت بود از پوشک گرفتنش بخدا تجربه ندارمپسر من دو سال و یک کاه از پوشک گرفت ...

منم از پوشک گرفتمش دو و نیم بود اصلا شرایط رویایی پیش رفت الان به این مشکل خوردن

منم از پوشک گرفتمش دو و نیم بود اصلا شرایط رویایی پیش رفت الان به این مشکل خوردن

مگ میشه مشکل گوارشی که ندارع؟

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر دومین فندوق قشنگمه هنوز نمیدونم جنسیتش چیه ولی میشه دعا کنید سالم باشه ..امروز ۱۷ مرداد ۴۰۳تو ۱۴ هفتگی جنسیتش مشخص شد و من برا دومین بار دارم پسر دار میشم💙خدا به همه اونایی که نی نی دوست دارن و نمیشه نی نی گوگولی بده الهی .💖💗