2777
2789
عنوان

پی پی کردن پسرم تو شلوارش

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 50 پست
از بس گریه کردم بالشت ام خیسه.چیکار کنم ک خوب باشم

مشاوره بگیر عزیزم 

با پسرت عصرا برو پیاده روی، برای آیندش فکر و برنامه ریزی کن، دمنوشای آرامبخش بخور، با پسرت خوش بگذرون

هر وقت میخوای تنبیهش کنی یاد خودت بنداز که یه بچه‌ی عصبانی و افسرده تحویل میگیری

یارب از هرچه خطا رفت هزار استغفار

ممنون خواهر.چند سالتون هست؟منم حتما با ی مشاور صحبت میکنم

من ۲۹

حتما مشاوره کن 

من پنجاه درصد عصبی بودنام بخاطر رفتارای بقبه بود الان یاد گرفتم کمتر اهمیت بدم و دسته بندی کنم که از کی و چرا عصبی‌ام و براش راه پیدا کنم 

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگ میشه مشکل گوارشی که ندارع؟

تا الان نداشت الانم روزایی که مشغثل بازیه اینجوریه همسرم میگه از بازیگوشیه ولی من میترسم مشکلی باسه 

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
تا الان نداشت الانم روزایی که مشغثل بازیه اینجوریه همسرم میگه از بازیگوشیه ولی من میترسم مشکلی باسه

من بودم یه دکتر میبردم

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر دومین فندوق قشنگمه هنوز نمیدونم جنسیتش چیه ولی میشه دعا کنید سالم باشه ..امروز ۱۷ مرداد ۴۰۳تو ۱۴ هفتگی جنسیتش مشخص شد و من برا دومین بار دارم پسر دار میشم💙خدا به همه اونایی که نی نی دوست دارن و نمیشه نی نی گوگولی بده الهی .💖💗
من ۲۹حتما مشاوره کن من پنجاه درصد عصبی بودنام بخاطر رفتارای بقبه بود الان یاد گرفتم کمتر اهمیت بدم و ...

من ۹۰ درصد عصبی بودنم بقیه هستن.

هی بهم میگن پسرت فضوله

پسرت بی ادبه

این چیزها بهمم میزنه.میخوام با سر و صدا درستش کنم ک اشتباهه

من بودم یه دکتر میبردم

با یه دکتر انلاین مشورت کردم گفت اگه مرتب اینجوری نیست بذار یکی دو هفته بگذره اما اهمیت نده و فقط تو قالب داستان براش بگو بهتر شد که هیچ نشد معاینه بشه 

ممنونم ازت 

من ۹۰ درصد عصبی بودنم بقیه هستن.هی بهم میگن پسرت فضولهپسرت بی ادبهاین چیزها بهمم میزنه.میخوام با سر ...

میدونم و میفهممت 

مثلا من خونه مامانم زیاد میرفتم و اگه اونجا رفتاری میکرد کع بقیه بهم ایراد میکرفتن عصبی میشدم الان کمتر میرم اسوده ترم 

با یه دکتر انلاین مشورت کردم گفت اگه مرتب اینجوری نیست بذار یکی دو هفته بگذره اما اهمیت نده و فقط تو ...

اها انشاالله که خوب بشه ❤️❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر دومین فندوق قشنگمه هنوز نمیدونم جنسیتش چیه ولی میشه دعا کنید سالم باشه ..امروز ۱۷ مرداد ۴۰۳تو ۱۴ هفتگی جنسیتش مشخص شد و من برا دومین بار دارم پسر دار میشم💙خدا به همه اونایی که نی نی دوست دارن و نمیشه نی نی گوگولی بده الهی .💖💗
اخه مشکلم اینه شش ماهه گرفتمش و راحت میرفت روزی دوبار الان اینجور شده

شاید از دستشویی یا چیزی ترسیده.چندتا برچسب خوشگل و ... بچسبون جلوی دیدش تو دستشویی تا به ذوق اون بره.

هرگزززززز سر این مسئله دعواش نکنید.

اها انشاالله که خوب بشه ❤️❤️

ممنونم انشالله 

مشکل خاصی به ذهنت میرسه؟ 

میگم یعنی اگه اطلاعاتی داری بگی که اگه جدیه زودتر دست به کار شم 

میدونم و میفهممت مثلا من خونه مامانم زیاد میرفتم و اگه اونجا رفتاری میکرد کع بقیه بهم ایراد میکرفتن ...

وااااای هم درد هستیم‌

منم خیلی خونه مادرم میرم

اونجا هی میگن دست نزن

حرف بد نزن

لباس بپوش

چرا روی قالی جیش کردی

و......

منم کمتر باید برم

اینجوری واسه خودم و پسرم بهتره

شاید از دستشویی یا چیزی ترسیده.چندتا برچسب خوشگل و ... بچسبون جلوی دیدش تو دستشویی تا به ذوق اون بره ...

ببین اخه همیشه نیست که بگم ار دستشویی خوشش نمیاد اما مواقعی که داره بازی میکنه یا مارتون مورد علاقه فکر میکنه بره توالت جا میمونه و نمیتونه نگه داره البته این برداشت منه از زمانایی که دیدم خرابکاری کرده 

وااااای هم درد هستیم‌منم خیلی خونه مادرم میرماونجا هی میگن دست نزنحرف بد نزنلباس بپوشچرا روی قالی جی ...

اره کمتر برو شاید ناراحت شن اما بعد مدتی درک میکنن 

من کار مزخرفی که میکردم جلو اونا دعواش میکردم و دیدم کم کم دارم به اونام این اجازه رو میدم دیگه کم رفتم و اونجا اصلااا دعواش نکردم

ممنونم انشالله مشکل خاصی به ذهنت میرسه؟ میگم یعنی اگه اطلاعاتی داری بگی که اگه جدیه زودتر دست به کار ...

نه گفتی روزی دوبار کار میکنه

من پسر روزی سه بار شکمش کار میکنه فکر نکنم ربطی به مارکردن شکم داشته باشه میگم شاید مثلا فشار میاد بهش یا فکر کنه باده ولی پی پی میاد اینجوری نیست؟؟

اطلاعات خاصی ندارم بازم هواست باشع خودت هعی ازش بپرس و ببرش شاید باز درست شد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین اخه همیشه نیست که بگم ار دستشویی خوشش نمیاد اما مواقعی که داره بازی میکنه یا مارتون مورد علاقه ...

گاهی بچه منم با‌اینکه ۵ سالشه شورتش کثیف میشه.حالا یا پی پیش شل بوده یا دیر رفته پس زده.

اگه فک میکنی نمیتونه کنترل کنه یا گوارشش مشکل داره دکتر ببر