2777
2789
عنوان

اگه کسی آبروتون رو بین فامیل و آشنا و همسایه ببره

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 57 پست
منم حال تو و دارم یه از خدا بی خبر ابروم برد پیش بقیه گفتی ک فلانی زن پاکی نیس و خرابه

چجوری دلتو آروم میکنی چجوری تو زندگیت آرامش داری؟

کار شب و روزم شده نفرین دلم میخواد زجر کش بشن ولی خوش و خرم دارن زندگی میکنن

چجوری دلتو آروم میکنی چجوری تو زندگیت آرامش داری؟کار شب و روزم شده نفرین دلم میخواد زجر کش بشن ولی خ ...

اروم ندارم بخاطرش میگرن عصبی گرفتم منم همش نفرین میکنم

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اروم ندارم بخاطرش میگرن عصبی گرفتم منم همش نفرین میکنم

منم حتی گاهی اینقدر تو ذهنم با خودم میجنگم که بعد میشینم گریه میکنم .حالا اگه من دل کسی رو بشکنم خدا منو بدجوری میزنه زمین ولی اینا رو نمیدونم خدا نمیبینه.اشکای ما رو نمیبینه مگه نمیگن چوب خدا صدا نداره پس کی؟؟؟

خسته ام واقعا دلم میخواد ارامش بگیرم

منم حتی گاهی اینقدر تو ذهنم با خودم میجنگم که بعد میشینم گریه میکنم .حالا اگه من دل کسی رو بشکنم خدا ...

عزیزم زیاد بش فک نکن مپچون وسواس فکری میگیری ک احتمالا هم گرفتی،چون منم دارم وقتی ب ی چیزی مدام فک بکنی روش وسواس میشی

عزیزم زیاد بش فک نکن مپچون وسواس فکری میگیری ک احتمالا هم گرفتی،چون منم دارم وقتی ب ی چیزی مدام فک ب ...

امیدوارم تو رو خدا برام دعا کن آرامش بگیرمفقط بخاطر خودم اونا برن به جهنم

[QUOTE=366916874]امیدوارم تو رو خدا برام دعا کن آرامش بگیرمفقط بخاطر خودم اونا برن به جهنم[/QUOTخدا ب دلت ارامش بده منم تا سه چهار روز پیش مث تو بودم کسایی ک قضاوتم کردن مدام او سزم میچرخید مگه من چیکار کردم ک قضاوتم کردن و حرف در اوردن برام و ابروم بردن،تنها بودم خیلی وسواس بودم شوهرم چن روز از سر کار اومده خدا رو شکر اون افکار فعلا از ذهنم پرید،امیدوارم دیگه نیان سراغم این افکار چون وسواس ک بگیرم میاد تو ذهنم

من وقتی میبینم خوش و خرم زندگی میکنن هر روز پیشرفت میکنن خوشحالن به ی ورشون هم نیست آبروی منو بردن ب ...

تهش میتونی یه آدم درستکار رو واسطه کنی حرف دلت رو بره بهش بزنه وبیاد البته کسی که ادم صالحی باشه رو پیداکن برااین کار

لایک نکنید .توروخدا 
عزیزم شاید موضوع خیلی مهمی نیستشما سخت گرفتی و خودتو عذاب میدهی

ن کاش موضوع مهمی نبود اون طرف آبروی منو بین فامیل و آصنا و همسایه و حتی خانواده شوهرم برد.من که ازش نمیگذرم الان برا خودش خوش و خرم زندگی میکنه اصلا به روی خودش نمیاره