بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم حتی گاهی اینقدر تو ذهنم با خودم میجنگم که بعد میشینم گریه میکنم .حالا اگه من دل کسی رو بشکنم خدا منو بدجوری میزنه زمین ولی اینا رو نمیدونم خدا نمیبینه.اشکای ما رو نمیبینه مگه نمیگن چوب خدا صدا نداره پس کی؟؟؟
[QUOTE=366916874]امیدوارم تو رو خدا برام دعا کن آرامش بگیرمفقط بخاطر خودم اونا برن به جهنم[/QUOTخدا ب دلت ارامش بده منم تا سه چهار روز پیش مث تو بودم کسایی ک قضاوتم کردن مدام او سزم میچرخید مگه من چیکار کردم ک قضاوتم کردن و حرف در اوردن برام و ابروم بردن،تنها بودم خیلی وسواس بودم شوهرم چن روز از سر کار اومده خدا رو شکر اون افکار فعلا از ذهنم پرید،امیدوارم دیگه نیان سراغم این افکار چون وسواس ک بگیرم میاد تو ذهنم
عزیزم شاید موضوع خیلی مهمی نیستشما سخت گرفتی و خودتو عذاب میدهی
ن کاش موضوع مهمی نبود اون طرف آبروی منو بین فامیل و آصنا و همسایه و حتی خانواده شوهرم برد.من که ازش نمیگذرم الان برا خودش خوش و خرم زندگی میکنه اصلا به روی خودش نمیاره