البفیبت مدیر استارتر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 2634 عنوان کسی هالوپریدون یا فلوکسامین خورده برا وسواس خوب شده 33 بازدید | 7 پست بعد چه مدت اثرشو دیدین و بهد چه مدت کاملا خوب شدید من 20 روزه میخورم یه کوچولو بهترم طوری که بعضی وقتا میگم خوبم بعضی وقتا نه پسرام یعنی خود خوشبختی 1403/10/16 | 21:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لربختیاریم عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 849 فلوکستین ۳ یا ۴ روز تقریبا داشتم کم کم بهتر میشدم برا افسردگی و نشخوار فکری خوردم گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹
البفیبت مدیر استارتر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 2634 فلوکستین ۳ یا ۴ روز تقریبا داشتم کم کم بهتر میشدم برا افسردگی و نشخوار فکری خوردم به نظرت من خوب. میشم وسواس شدید دارم نا امیدم پسرام یعنی خود خوشبختی
لربختیاریم عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 849 نباید بدون حرف دکتر قطعش کنی اینجوری ممکنه شرایطتت بدتر شهولی من کامل معتادشون نشدم خودم همینطوری بعد دوماه دیگه نخوردم البته قطع نکردم حال نداشتم دیگه برم بگیرم گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹
البفیبت مدیر استارتر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 2634 نباید بدون حرف دکتر قطعش کنی اینجوری ممکنه شرایطتت بدتر شهولی من کامل معتادشون نشدم خودم همینطوری بع ... عزیرم تو جواب سوالم که گفتم به نظرت من خوب میشم چی گفتی میزنم روش میگه صفحع پیدا نشد پسرام یعنی خود خوشبختی
لربختیاریم عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 849 به نظرت من خوب. میشم وسواس شدید دارم نا امیدم بله حتما با مصرف دارو و رفتن پیش ی روانشناس با تجربه چرا که نهفقط لطفا داروهاتو سرخود قطع نکن گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹
البفیبت مدیر استارتر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 2634 بله حتما با مصرف دارو و رفتن پیش ی روانشناس با تجربه چرا که نهفقط لطفا داروهاتو سرخود قطع نکن روانشناس رفتم چن تا بی فایده بود تنها امیدم همین داروهاست پسرام یعنی خود خوشبختی
لربختیاریم عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 849 روانشناس رفتم چن تا بی فایده بود تنها امیدم همین داروهاست اره حقیقتش بگم روانشناسایی ک من رفتم هم بدرد نخوردنبنظرم همون دارو بهتره .ولی خوردن دمنوش های ارام بخش هم کمک میکنه و خوردن چیز های گرم گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹