2777
2789
عنوان

اگه کسی آبروتون رو بین فامیل و آشنا و همسایه ببره

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 57 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حداقل توی جمعی جایی رودرو بهش میگفتی دعوا میکردی میدیدی حرفش چیه

ندیدمش سالهاست باهاش قطع رابطه ام دلم میخواد سر به تنش نباشه.از اطراعیان شنیدم که میدونه چکار بدی کرده ولی خودشو میزنه به اون راه

خودش و اون بچه اش نشستن پیش همه و ابرومو بردن

یا خدا ، بچش مگه جندسالش بوده؟ ولی بازم مقصر مامانشه.  نگران نباش خدا برات جبران میکنه.  به خاک ذلت میشینه اون آدم. منم نبخشیدم و متاسفانه نمیتونم هم فراموش کنم

یا خدا ، بچش مگه جندسالش بوده؟ ولی بازم مقصر مامانشه. نگران نباش خدا برات جبران میکنه. به خاک ذلت ...

بچش بچه نیست تقریبا همسن خودمه خودشم که خیلی بزرگتره.امیدوارم.اگه بدونی سالهاست دارم خودخوری میکنم ولی طرف هیچوقت ی عذرخواهی نکرده.

بچش بچه نیست تقریبا همسن خودمه خودشم که خیلی بزرگتره.امیدوارم.اگه بدونی سالهاست دارم خودخوری میکنم و ...

چی بگم والا. خدا لعنتت کنه همچین مادری که یه بچه بیمار مثل خودش پرورش داده. 

ولی بازم میگم بسپرش به خدا. 

چکار کردی؟ازت حلالیت گرفتن

بشین تابگیرن ....قطع ارتباط کردیم چون خیلی هم روانی بودن کاری ازم برنیامدمنم فراموش کردم اما حلال نکرده بودم  .طرف چند سال بعد ازبین رفت .الان دیگه حس بدی بهش ندارم چون دستش کوتاهه 

لایک نکنید .توروخدا