2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7085631 بازدید | 687320 پست
چرا خیلیا با جنین سه روز باردار شدن اتفاقا توی همین گروه هم بودن همونطور که بالا نوشتین با جنین گرید ...

مرسی گلم 

اگر یادتون باشه من انتقال دومم مثبت شد 

به همون امیدوار بودم😔

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام رادیس جان خوبی عزیزم از وقتی ک دوستمون گفت امیدی نیست ب جنین سه روزه قلبم درد گرفته ولی مجبورم ...

سلام عزیزم ممنونم شما خوبین .چراااا اصلا خودت رو اذیت نکن ماهور جان جنین سه روزه انتقال داده بودن الان دخترشون چندین ماهشونه شوره اگه یادتون باشه جنین سه روز گرید سی خود دکتر گفته بود امیدی نیست ولی ماشاالله الان دخترش دوسالشه و خیلیهای دیگه که یادم نیست هر دوتا میگیرن فقط جنین پنج روزه چون رشدش بیشتر بعد موقع انتقال اعلب هچینگ میکنن میگن احتمال چند درصدی بالاتر .پس اصلا به دلت بد راه نده 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ممنونم شما خوبین .چراااا اصلا خودت رو اذیت نکن ماهور جان جنین سه روزه انتقال داده بودن ال ...

مرررسی عزیزم خوبه ک شماها هستین

دارم گریه میکنم از حس و حال بدی ک دارم 

امیدم همین دوتا جنین هست

مرسی گلم اگر یادتون باشه من انتقال دومم مثبت شد به همون امیدوار بودم😔

بله یادمه ان شاالله اینسری دیگه مامانش رو تا اخر تنها نمیزاره😍 .یه سوال بیربطم تو این هیر و ویر بپرسم مصطفایی و رویان شلوغه الان؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مرررسی عزیزم خوبه ک شماها هستیندارم گریه میکنم از حس و حال بدی ک دارم امیدم همین دوتا جنین هست

ای بابااا😔😔 گریه چرا اخه الان باید کلی به خودت امید بدی و به چیزای قشنگ فکر کنی 

بله یادمه ان شاالله اینسری دیگه مامانش رو تا اخر تنها نمیزاره😍 .یه سوال بیربطم تو این هیر و ویر بپر ...

فدای تو شم🫂🫂🫂💋💋

بله بسیااااار شلوغ سر مصطفایی شلوغتر ...

از اقصی نقاط ایران اونجا هستن و حتی افغان و ....

ای بابااا😔😔 گریه چرا اخه الان باید کلی به خودت امید بدی و به چیزای قشنگ فکر کنی

خیلی جدیدا زود بهم میریزم دست خودمم نیست 

به شوهرم خانوادم گفتم حواستون باشه از من دلخور نشین 

من بهم ریختم واقعا

سلام بچه‌ها حالتون چطوره خوبین یه سوال داشتم ازتون اونایی که اطلاعی دارند به من بگن من دو تا جنین بی ...

عزیزم با دکترت صحبت کن اگه انجام میدن دو مرحله ای انتقال بده یک یا دو جنین ۳ روزه و یک یا دو جنین ۵روزه دو روز بعدش انتقال میدن شانس مثبت شدنش طبق گفته دکتر و جنین شناس تو دو مرحله ای از انتقال فقط ۵ روزه بیشتره اینجوری اگه جنینت بلاست شد که بالاترین شانس رو داری تو دو مرحله ای نشد هم سه روزه ت رو انتقال دادی. امیدوارم مثبت بشی عزیزم.

فدای تو شم🫂🫂🫂💋💋بله بسیااااار شلوغ سر مصطفایی شلوغتر ...از اقصی نقاط ایران اونجا هستن و حتی افغا ...

😟😟😟 چرا انقدر ناباروی زیاد شده 😟واقعا دیگه تحمل اینکه  بخوام برم تو نوبتهای طولانی بشینم رو ندارم قبلا میتونستم ولی الان نه کلافه ام میکنه ،،ترافیکم بدتر 😔،آره اتباع افغانستانی زیاد دیدم هر سری رفتم یکنفر بود

عزیزم با دکترت صحبت کن اگه انجام میدن دو مرحله ای انتقال بده یک یا دو جنین ۳ روزه و یک یا دو جنین ۵ر ...

سلام باشه عزیزم

دو تا جنین بیشتر ندارم 

باید صحبت کنم ببینم چی میگن دکترا

بیشتر حرف جنین شناسم برام‌مهمه

خیلی جدیدا زود بهم میریزم دست خودمم نیست به شوهرم خانوادم گفتم حواستون باشه از من دلخور نشین من بهم ...

میفهمم 😔 ان شاالله نتیجه تلاشها و سختی کشیدنهات رو تو همین انتقال ببینی

سلام عزیز دلم نظر خودم و همسرم هم همینه چون من داروهای جدید قراره بگیرم بعد انتقال احتمال داره مثبت ...

بله عزیزم فقط باید خدا بخواد.....توکل کن به خدا و جلو برو ....انشالله که اینبار حتما بارداری ❤️

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
😟😟😟 چرا انقدر ناباروی زیاد شده 😟واقعا دیگه تحمل اینکه بخوام برم تو نوبتهای طولانی بشینم رو ندار ...

رادیس جانم شما هم میای اونجا گلم؟!

اره الان ک بیشتره و شلوغتر هر وقت میرم برمی‌گردم

سردرد سرگیجه دارم 

هر دفعه هم همسرم میاد 

دیگ آخرشه و قرار نیست برم دیگ