2777
2789
عنوان

دخترم رفته از دوست دوستش چیز خریده بیاید تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 15908 بازدید | 211 پست
نذاشته بود تو هایلایت رضایت ها؟😂

هیچی قشنگ تر از این نبود خریدار بنده خدا کلللی توضیح داده بود که محصول چه تفاوت هایی داره، طرف ی تبریک گفت و تموم شد 

حالا من دو نفر که هیچ ربطی به من ندارن، بحثشون بشه تا چند روز توو خونه از ترس میلرزم 

منتهی مردم اصلا براشون مهم نیست چی میشنون 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فک نم فقط جعبه ش 350 تومنه، نه اون بدلیجات که تووشه

خب موضوع همینه

ترفندی برای فروش

یه جعبه پر از اکسسوری خوشگل ۳۵۰ هرکسی برای خریدش وسوسه میشه مخصوصا طرفو کسی معرفی کرده باشه و اعتماد کرده باشه

اون قشنگ قصدش کلاهبرداری بوده 

اینا هم که گذاشته توش خودش انلاین بخره ۲۰۰ هم نمیشه 

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

خب موضوع همینهترفندی برای فروشیه جعبه پر از اکسسوری خوشگل ۳۵۰ هرکسی برای خریدش وسوسه میشه مخصوصا طرف ...

فک کنم اگر ی زمانی دختر داشته باشم و همچین کارایی با دخترم بکنن، ی گوله توو مغز طرف خالی میکنم 🤣

سلام استارتر صبح بخیر 

من دیشب توی تاپیک بودم ولی عکس چیزی که فرستاده واضحه کلاهبرداری کرده . به نظر من کاریه که شده و هر چی بیشتر دست و پا بزنید و پیغام بده پیغام بیار دخترت اذیت میشه . الان بهترین کار اینه که به دخترت کمک کنی اشتباهشو بپذیره و یادش بدی چه جوری خرید اینترنتی مطمئن تری کنه . اگر توان داری یکم از پولش هم بهش برگردون حالش بهتر بشه 😁

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
سلام استارتر صبح بخیر من دیشب توی تاپیک بودم ولی عکس چیزی که فرستاده واضحه کلاهبرداری کرده . به نظر ...

من از این جعبه ها دیدم. خالیش همین قیمتا هست

برای گذاشتن بدلیجات و....

اسی اشتباه کرده ک فکر کرده باید داخلشم پر باشه. شما براتون عکس گنجه بدن با اونای داخلش میخرین مگه؟

من از این جعبه ها دیدم. خالیش همین قیمتا هستبرای گذاشتن بدلیجات و....اسی اشتباه کرده ک فکر کرده باید ...

اخه یه چیزایی گذاشته توش من  بعید میدونم ماجرا این باشه . از مکالمات هم معلوم بود صحبت محتویات حعبه هست

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اخه یه چیزایی گذاشته توش من بعید میدونم ماجرا این باشه . از مکالمات هم معلوم بود صحبت محتویات حعبه ...

من تو پیج اینستا جعبه خالی رو دیدم این قیمتاست. اونای داخلش حداقل ۵۰۰ . ۶۰۰تومنه. خود جعبه هم۳۰۰

پول کاملو ازش گرفتم 😁😁

از دختره گرفتی؟آخ دلم خنک شد

عاقبت خوشی واسش نمیبینم

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟از حرفای منفی خوشم نمیاد اما واقعا اوضاع واسم خوب نیست اصلا 😞خوبـمو نه ولـی بـدمـو میـخـوان 🤚🏻