رفته چیز خریده بعد الان عکس چیزی که میخواسته رو مبزارم و چیزی که تحویل داده رو هم میزارم گفت نداشتم اونو الانم هرچی دخترم میگه پول منو دس بذه میگه قبول نمیکنم جنس فروخته برگشت نمیخوره
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
فک نم فقط جعبه ش 350 تومنه، نه اون بدلیجات که تووشه
خب موضوع همینه
ترفندی برای فروش
یه جعبه پر از اکسسوری خوشگل ۳۵۰ هرکسی برای خریدش وسوسه میشه مخصوصا طرفو کسی معرفی کرده باشه و اعتماد کرده باشه
اون قشنگ قصدش کلاهبرداری بوده
اینا هم که گذاشته توش خودش انلاین بخره ۲۰۰ هم نمیشه
دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑🦯🕳" نینیسایت دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"
من دیشب توی تاپیک بودم ولی عکس چیزی که فرستاده واضحه کلاهبرداری کرده . به نظر من کاریه که شده و هر چی بیشتر دست و پا بزنید و پیغام بده پیغام بیار دخترت اذیت میشه . الان بهترین کار اینه که به دخترت کمک کنی اشتباهشو بپذیره و یادش بدی چه جوری خرید اینترنتی مطمئن تری کنه . اگر توان داری یکم از پولش هم بهش برگردون حالش بهتر بشه 😁
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚