2777
2789

تو اقدامم دکتر گفت تنبلی شدید داری . از کجا فهمید؟اخه سونوگرافی گفت تنبلی شدید خفیف نداره. بنظرتون امکان بارداری هست؟

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زیر نظر ی دکتر خوب باشی امکانش هست چرا نباشه ولی اگ خیلی شدید ی مدت سیک زندگیت رو اصلاح کن مثلا تغذیه(شکر و هرچیزی که قند مصنوعی داره زیاد مصرف نکن ) و اضافه وزن اگر داری ورزش وووو انجام بده 

همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی،  ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️  خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

سونو به منم گفت غز روی سایز تخمدان میگن مال تو چنده؟

نمیدونم کجاش نوشته سایزشو ؟ ولی پیلی کیستیکم گفتم شاید از رو این گفت

سلام عزیزم بله امکان بارداری هست 

من ۴ ۵ ساله اقدامم تنبلی دارم خیلی دارو خوردم 

ولی پریود هام ۱۵ روز ۱۸ روز تاخیر داشت 

این ماه ۷ روز قبل موعد پریود یه دارو گیاهی گرفتم فقط دو روز خوردم پریود شدم یعنی ۵ روز به موعد و این نشانه خوبیه  

اگه مشهدین ادرس بدم حضوری برین 

اگه نه شماره بدم 

به من گفت ۳ ماه بخور کاملا درمان میشی

و من سنو و ازمایش دادم برای تنبلی

بالاخره تو کوچه ماهم عروسی میشه ....

من دکترم رژیم سبک زندگی داده هنوز شروع نکردمفقط زیر نظر دکتر باش

دارو نداده؟تو اقدام هستی؟من میخوام از شنبه قندو شیرینی حذف کنم داروهامم بگیرم