2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان شدید باچیا خوب میشه برای بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 33 پست
بله من ماه سوم باردار شدم وزش کن وزن کم کن پیاز درمانی کن و مخصوصا سیاه دانه بمال به شکم پهلوت هر رو ...

شدید بودی؟دارو مصرف کردی؟من اضافه وزن ندارم. سیاه دانه یه مدت ملیدم دیگه بیخیال شدم

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شدید بودی؟دارو مصرف کردی؟من اضافه وزن ندارم. سیاه دانه یه مدت ملیدم دیگه بیخیال شدم

نه نمیدونم فقط یه بار سونو دادم گفت داری  اصافه وزنم ندارم اره دوماه دارو خوردم ماه سوم نخوردم

کاربر ۹۶ ام ک بار ها رمزمو یادم رفته😪
زیر نظر ی دکتر خوب باشی امکانش هست چرا نباشه ولی اگ خیلی شدید ی مدت سیک زندگیت رو اصلاح کن مثلا تغذی ...

نمیدونم دکتر گفت شدید. نمیدونم از کجا فهمید. میخوام قندو شکرو حذف کنم هرچند قبلا هم زیاد نمیخوردم

دارو نداده؟تو اقدام هستی؟من میخوام از شنبه قندو شیرینی حذف کنم داروهامم بگیرم

دکتر بهم گفت دو راه هست یا اصلاح سبک و دارو ویتامین اینا. یا اینکه دارو هورمونی که ضرره واسه بدن .

من گفتم همون اصلاح سبک و ویتامین اینا برام نوشته داروهامو گرفتم ولی هنوز رژیمو شروع نکردم 

خوب شم اقدام میکنم واسه بچه

اره قند شیرینی باید حذف کنی به دکتر بگو واست اصلاح سبک بنویسه 

پلی کیستیک یعنی همون تنبلی تخمدان دیگه. تخمدان ها فولیکول رو آزاد نمیکنن و تبدیل به کیست میشه میمونه همونجا. منم دارم. با اصلاح سبک فکرکنم درست میشه ولی در نهایت اگه طبیعی هم نشد با دوتا آمپول هاش ام جی واسه تخمک گذاری و یه آمپول هاش سی جی واسه آزاد شدن تخمک اگه همسرتون مشکلی نداشته باشه بارداری اتفاق میفته. جای نگرانی نداره.

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
سونو به منم گفت غز روی سایز تخمدان میگن مال تو چنده؟

تو سونو الان خوندم نوشته دردوتخمدان افزایش استرومال 

نمیدونم دکتر گفت شدید. نمیدونم از کجا فهمید. میخوام قندو شکرو حذف کنم هرچند قبلا هم زیاد نمیخوردم

کم تحرکی هم خیلی تاثیر داره 

عسل و سیاه دونه رو باهم قاطی کن هر شب ی قاشق بخور برا تنبلی و اگر کیستی چیزی باشه میگن خیلی خوبه 

همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی،  ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️  خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹