2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اتفاقا تو برنامه زندکی پس از زندگی اونی که تصادف کرده بود گفته بود روحم زودتر از موقع تصادف از بدنم ...

اره بخدا اینقدر که همه چی رو می‌دونم مادرم 14رپزفوت کرده من خیلی آرومم خیلی می‌دونم آخرش بازمیزم پیش مامانم این صبروارامشم عجیبه

هیچی گلم بخدا دردی حس نکرده چنددقیفه قبل تصادف. روح از بدن جدامیشه برودنبال فلسفه ی مرگ و زندگی کلی ...

تا بیمارستان داشته حرف می‌زده می‌گفته نذارین بمیرم ،مامانمو همش می‌خواسته ، جیگرم داره میسوزه 

اره بخدا اینقدر که همه چی رو می‌دونم مادرم 14رپزفوت کرده من خیلی آرومم خیلی می‌دونم آخرش بازمیزم پیش ...

خدا بهت صبر بده عزیزم 

اونا راهی رو که همه ماها هم باید بریم رو رفتن 

هیچ وقت ناراحت نباش روح مادرت ناراحت میشه هر وقت دلتنگش شدی براش قرآن بخون خیرات بده 

😭😭😭

یادم نیس دقیق ولی فک کنم یه تاپیکی یا مطلبی راجع به اونایی که فوت شدن و دنیاشونو عوض کردن اون موقعها خوندم سال ۹۹ که کمی آرومم کرد پیگیر باش پیداش کن عزیزم واقعا با گریه شما اونا ناراحت میشن خیلی زیاد سعی کن آرومتر باشی