2777
2789
کاش منم با عزیزم میمردم و خاک میرفتم زندگی برام بی ارزش و بی نور شده نمیخوامش

خدانکنه امشب تامیخوام گریه نکنم تاپیک ها همه گریه دار

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم‌کسیو از دست دادم که مثل برادر بود برام 

یه وقتایی یهو میرم تو فکر غصم میگیره 

کاش مرگ نبود..  تلخه  مثل زهر ماره...

بخصوص که این اواخر از زندگیش خیری هم ندید...

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

خدا همه سفر کرده های آسمونیمونو غرق آرامش و آمرزش کنه و مارو صبور منم هم بابام هم داداشمو به فاصله ۶۵ روز از دست دادم سخته خیلی سخت غم گوشه قلبت دیگه هیچوقت نمیره حتی با اینکه ۴ سالم بوده تمام آهنگهای عروسیش تو گوشمه 

خدانکنه امشب تامیخوام گریه نکنم تاپیک ها همه گریه دار

ممنون گلم خیلی فشار داره روم میاد نمیتونم تحمل کنم تو زندگیم خیلی چیزا کشیدم ولی این بدترینشه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
ممنون گلم خیلی فشار داره روم میاد نمیتونم تحمل کنم تو زندگیم خیلی چیزا کشیدم ولی این بدترینشه

تاپیک های منو ببین منم تحت فشارم

خدانکنه مرگ چیه

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
تصادف لعنتی 😭😭😭آخ چی کشیده چی کشیده وااای

هیچی گلم بخدا دردی حس نکرده چنددقیفه قبل تصادف. روح از بدن جدامیشه برودنبال فلسفه ی مرگ و زندگی کلی آروم میشی این جدایی دائمی نیست زود میریم پیش اونا فقط الان مااونا رونمیبینیم اونا همش هستن همه جا 

هیچی گلم بخدا دردی حس نکرده چنددقیفه قبل تصادف. روح از بدن جدامیشه برودنبال فلسفه ی مرگ و زندگی کلی ...

اتفاقا تو برنامه زندکی پس از زندگی اونی که تصادف کرده بود گفته بود روحم زودتر از موقع تصادف از بدنم جدا شد و هیچ دردی نکشیده

کاش منم با عزیزم میمردم و خاک میرفتم زندگی برام بی ارزش و بی نور شده نمیخوامش

خدا رحمتشون کنه و بهتون صبر بده عزیزم 

اگر براشون ختم قران بخواین بهم پیام بدین بحق این شب عزیز نور به قبرشون بباره

منم خدایی دارم....................دوستان عزیزم لطفا هرکی ختم قران برای عزیزان از دست رفته اش میخواد بهم پیام بده🙏