2777
2789
من خودم عاشق خیاطی کار های هنری منجوق واین چیزای ولی کلن خیلی سردرگمم

من خیاط بکدم عزیزم الان ب شکار هستم برا یه کارخانه ت لید پوشاک ...منجوقدوزی پولی توش نیس زحمتش زیاده دستمزدشم کمه ارزش نداره برا منجوقدوزیم ۵ ملیون ۱۰ملیونم کافیه خیاطی به نظرم سمتش نرو مگه اینکه خودت بخای محصول تولید کنی.  بفروشی مثه عروسک یا شلوار راحتی و لباسای خونگی و ارزونقیمت 

چون واقعا بازار پوشاک داغونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همسرم مغازه دار بود جنس میخرید مغازه رو پر میکرد اما چون قدرت خرید مردم اومده پایین هیچوقت راضی ن ...

لباس فروشی؟

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

خدای من ۵۰ تومن؟؟؟خدا خودش کمک کنه

بله تازه این که چیزی نیست بیشتر از اینا هم هست بعضی مغازه ها یکی هم همین جا گفت 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
من خیاط بکدم عزیزم الان ب شکار هستم برا یه کارخانه ت لید پوشاک ...منجوقدوزی پولی توش نیس زحمتش زیاده ...

خب چکار کنم سمت چه شغلی برم که حداقل دستم بره تو جیب خودم .از خونه موندن خسته شدم افسرده شدم

پارتنر من و پدرش یه جا هستن اجاره صرافی که کردن ماهی 310 میلیونه:)

مغازه های صرافی و طلا فروشی ها از اول گرون بوده

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
خب چکار کنم سمت چه شغلی برم که حداقل دستم بره تو جیب خودم .از خونه موندن خسته شدم افسرده شدم

هرکابی میخای شروع کنی باید اولش یه مدت شاگردی کنی اگه عاشق خیاطی اول برو جایی شاگردی کن ببین اصلا ازت برمیاد یا نه چون اصلا ساده نیس 

من وردست خیاط بودم جای خیلی سال پیش واقعا خسته کنندست خیاطی تازا مشتری همیشه ناراصیه انگار جنس آماده میخرن راضی‌تر 

مغازه های صرافی و طلا فروشی ها از اول گرون بوده

خیلی دل گندن خانوادگی 

اصلا هم جلوی من نمیگه 

هرچی میگم میگه الحمدلله 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂