2777
2789
ببخشید خندم گرفت😂

والله .به خدا شوهرم از8صب عین خروس میره میشینه کسی بیاد لاقل یه چای بخوره نمیاد تا ظهر ظهرم باز4میره تا10شب چای دم میکنه میخوره میره توالت با تسبیح بازی میکنه ازاون ورم چک هایی که دست مردم باید پاسشون کنیم .ما ازبیرون خریدپولداریم ازتو شایدپول یه نون خالی روهم نداریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دل گندن خانوادگی اصلا هم جلوی من نمیگه هرچی میگم میگه الحمدلله

دلگندگی نمی‌خواد عزیزم پول میخواد پول😂😂😂اگه سود نکنن که این همه اجاره نمیدن صرافی و طلا همیشه بازار داره

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
خریدفروش زمین هیچی به هیچی .کسی مغازه نمیاد.تهران نیستیما یه شهرکوچیک هستیم که میشه از220میلیون زمین ...

حالا شوهر من یه مدت زده بود سرش بساز بفروش بشه😂

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
دلگندگی نمی‌خواد عزیزم پول میخواد پول😂😂😂اگه سود نکنن که این همه اجاره نمیدن صرافی و طلا همیشه باز ...

چی بگم والا به من ک نمیگه دقیف

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

حالا شوهر من یه مدت زده بود سرش بساز بفروش بشه😂

اصلا اجازه نده بیچاره میشی رحمت به زمین خونه ساختن خیلی بده هر روز باید یه کارگری بیاد یه قسمتی ازکار رو انجام بده انجام دادعصرش باید پول بدین 1تومن گرفت رفت 1تومن وسایل اش شده بود موجودی کارت تموم شد اون خونه تا به فروش بره پول بیاد دستتون اوه چه زمانی میگذره.کاراملاکی ازبیرون خوبه ازتو گوه باید یه منبع محکم داشته باشی بخوری ازگرسنگی تلف نشی بعد ببین هرموقع کسی اومدیه زمین خرید که خرید ازتو.

کارمند شدن که سخت تره؟ چه جوری کارمند شد؟

تازه ماه اوله کارمند شده حقوقش بد نیست یکی از اشناها معرفیش کرد بعد تست گرفتن و دیدن کاربلده استخدام شد 

مغازه خوب بود اما نه این اواخر 

شوهر من رسما بخاطر شغل ازادش پیر شد هم ظاهری هم روحی 

تا خرخره تو قسط و بدهیم ما 

مدام باید غصه نبود مشتری و بدهی گذاشتن مشتری ها و کساد بودن بازار و بالا رفتن قیمتا و هزارتا چیز دیگه رو میخورد 

الان درسته یه مبلغ محدود میگیره اما حداقل مطمئنیم تو قسطامون نمیمونیم هرماه و دیگه غصه و دغدغه ی اون شغل ازادو نداره

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
لباس فروشی؟

نه 

اگه شغلشو بگم باورنمیکنید که نون نمیرسوند به ما 

چون همه بعنوان یه شغل پردرامد میشناسن 

ولی برای ما که خوب نبود متاسفانه 

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
اصلا اجازه نده بیچاره میشی رحمت به زمین خونه ساختن خیلی بده هر روز باید یه کارگری بیاد یه قسمتی ازکا ...

من همسرم نمایشگاه موتور داره دنگ و فنگ اقساطی چک برگشتی خرید موتور از کارخونه و...زیاده واسه همین فکر می‌کنه هر کاری راحته جز کار خودش هر روز یه کار جدید میزنی به سرش که تغییر شغل بده😂😂😂😂

من همسرم نمایشگاه موتور داره دنگ و فنگ اقساطی چک برگشتی خرید موتور از کارخونه و...زیاده واسه همین فک ...

همه ی شغل ها سخت همه اش.توکارشوهرمنم چک های برگشتی .مثلا ما با طرف شریک شدیم یا دونفرشریکی زمین خریدن ازما خانمش میره مهریه میزاره اجرا زمین توقیف میشه که ما نمیتونیم بفروشیم سهم خودمون .یا اون سری شوهرمو به اگاهی دعوت کرده بودن چرا چون چک ما درتاریخ فلان ازجیب کسی رو دزدین حالا باید فلان تاریخ پیدا کنیم که چرا به این چک دادیم به چه مبلغ هر روزخدا یه دردمون

همه ی شغل ها سخت همه اش.توکارشوهرمنم چک های برگشتی .مثلا ما با طرف شریک شدیم یا دونفرشریکی زمین خرید ...

بله منم همینو بهش میگم مثلا یکی اومده ازش موتور خریده همش با چک هزار هم نداده بعدش دیدیم چکش برگشت خورد طرف دزد بوده زندانه پسرش هم موتور رو برداشته نمیده همسرم رفت شکایت کرد مامور گفت ما نمی تونیم وارد خونه کسی بشیم حتی اگه مدرک داشته باشی هیچی دیگه یکی گفته باید اعلام سرقت کنی شاید بشه کاری کرد رسیدگی کنن الان همسرم اعلام سرقت کرده از این اتفاق ها چند بار افتاده براش برا همین دیگه از شعل خودش بدش میاد فکر میکنه شغلش دردسرش زیاده