2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دل نداره نره 

من دیدم با چشمام زن بابا واس هر یک لقمه ای ک بچه می‌خورد انگار تیر میرفت تو قلبش 

بچه ام حتما ک حس میکنه

ب نظرم دوتا مطلقه بچه دار با هم کنار میان بهتر 

تا دختر و مرد بچه دار 

دختر ها هنوز جوانن درک ندارن  مادر نشدن  فقط بچه این وسط تلف میشه

دل نداره نره من دیدم با چشمام زن بابا واس هر یک لقمه ای ک بچه می‌خورد انگار تیر میرفت تو قلبش بچه ام ...

وای دقیقا اینجا تاپیک میزد خوشم نمیاد شوهرم ب دختر ۱۱ سالش خرج کنه با اینکه دختره مهربونم بود خودشم میگف

.

بستگی داره به خود اون دختر،شرایطش چه جوریه 

خیلی از نامادری ها ،ازمادربهترشدن ،وزندگی خوبی دارن ،مهم اینکه مردخوبی باشه 

بعضی ها ،بچه رودربه درخونه مادربزرگ کردن 

درتوانت هست قبول کن 

به امیداینکه بچه رودک کنی خونه این واون‌،خواهشاباهاش ازدواج نکن 

چون شمادوباره میتونی کسی دیگه انتخاب کنی 

بچه حق انتخاب نداره 

حالا تو فشار نخور این ضرب المثله،بی ادب.

خخخخخخخ 😂 همچین ناراحت شدن انگار به اونا توهین شده..منم شنیدم این ضرب المثل و ۹۹درصد هم درسته دیدم خیلی هم دیدم 

عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچه‌هام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️
وای چه ترسناک 😂😂😂😂😂واسه همین هرکس طلاق گرفته بهم حمله ور شده 🤕

اره عزیزم بخاطر اشتباه تایپیه نگاه کن 

وگرنه ضرب المثل که مشکلی نداره میگه مرد زن مرده از مرد مطلقه خیلی بهتره که بحاطر ازار زن سابقه 

.

وای دقیقا اینجا تاپیک میزد خوشم نمیاد شوهرم ب دختر ۱۱ سالش خرج کنه با اینکه دختره مهربونم بود خودشم ...

من خودم دوتا بچه دارم همسرم یکی 

باور میکنی اونو بیشتر بچه هام دوس دارم. چون مادرم  درک میکنم اون بچه ۸ ساله مادرش نیست. پدرشم یکسره دور من موس موس میکنه  میگم گناه داره 

آرامش رو فقط خودت بايد براي خودت بوجود بياري اطرافيان اگر حرفي ميزنن سعي كن به دل نگيري بسپار به خدا . براي ازدواج عجله نكن شناخت روحيات طرف خيلي مهمه . اين كه براي شما چقدر ارزش قائله ؟ احترام ميذاره ؟ خرج ميكنه براي اهل تفريح و مسافرت هست رفتارش با بچه اش با اطرافيان با غريبه ها چطوره موقع عصبانيت چه رفتاري بروز ميده مسئو ليت پذيريش تا چه حده الويت ها و اهداف زمندگيش چياست و.... اينا كه گفتم كلياته جزييات رو بخوام بگم قده يه كتاب ميشه 

خخخخخخخ 😂 همچین ناراحت شدن انگار به اونا توهین شده..منم شنیدم این ضرب المثل و ۹۹درصد هم درسته دیدم ...

نه اینا فکر کردن من دارم میگم زنی که طلاق گرفته رو مرگ بدید 🥴

الان یکی اومد آگاهم کرد.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

من شوهرم خیلی سال بود طلاق گرفته بود اما خدارو شکر بچه نداشت

اختلاف سنی مهم نی مهم اینه ادم یه حساییو با هم تجربه کنه مث اولین تجربه پدرو مادرشدن

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن