2777
2789
من خودم دوتا بچه دارم همسرم یکی باور میکنی اونو بیشتر بچه هام دوس دارم. چون مادرم درک میکنم اون بچه ...

شما ماهی عزیزم

یه خانم دیگه ام مثل شما دیدم ابنجا ۲ تا از بچه های همسرشو بزرگ کرده بود میگفت بچه های خودمن مهم نیست که من بدنیا نیاوردم

.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره عزیزم بخاطر اشتباه تایپیه نگاه کن وگرنه ضرب المثل که مشکلی نداره میگه مرد زن مرده از مرد مطلقه خ ...

درسته عزیزم ، تعجب کردم چرا ملت اینطوری میکنن

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
درسته بعضیاهم شرایط ازدواج با آقای مجرد ندارند

میشه یکم از شرایطتت بگی

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

نه اینا فکر کردن من دارم میگم زنی که طلاق گرفته رو مرگ بدید 🥴الان یکی اومد آگاهم کرد.

نه اتفاقا زنا شامل این مورد نمیشن چون واقعا خیلی باوفاترن..مادرم میگه مادر که مرد پدر رو گرگ خورد.. یعنی اگه پدر خدای نکرده فوت کرد مادر هم پدر میشه هم مادر ولی اگه خدای نکرده مادر فوت کنه پدر پی عشق و حال زن گرفتن خودشه.. البته که شامل حال همه نمیشه 

عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچه‌هام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️
ظاهری معمولی و وضعیت مالی ضعیف

تحصیلات

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ظاهری معمولی و وضعیت مالی ضعیف

عزیزم خودتو دست کم نگیر یک کاری پیدا کن بی شوهری بهتر از این هست که خدای نکرده فردا بیای اینجا با اشک بنویسی اشتباه کردی..

عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچه‌هام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️

من یه مردی رو میشناسم ک واقعا فرشته است

و یه زن افریته گیرش افتاد، بعد از اینکه خونه رو زد به اسمه زنش زنه رفت درخواست طلاق داد و یک بچه هم داشتن

خلاصه جدا شدن و زنه هر روز با یکیه، حتی بچه رو هم داد به شوهره

این اقا هم ازدواج کرده با یه دختر که زندگی عالی دارن و اون آقا به خوش اخلاقی معروفه تو شهر

خواستم بگم هر مرد طلاق گرفته و بچه داری بد نیست

شاید روزگار باهاش بد تا کرده و شاید یه زن بد گیرش کرده 

فقط تحقیق کن