2777
2789
مقویش کردی حالا سیب رنده شده رو با گلاب و عسل بخوری میگن فالوده سیب و مقویه و برای اعصاب و قلب خوبه

به به 😋😋 به نظر خیلی خوشمزه میاد، حتما امتحانش میکنم👌👌 ممنونم ازت مهربان🙏🙏🥰🥰

ولی سخت ترین جای زندگی اونجاست که آدم دلش واسه خودش تنگ میشه و گریه میکنه...‌‌《من هرگز دوباره من نخواهم شد و این غم انگیزترین دلتنگی دنیاست》

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما اصالتا کجایی هستید؟منم خانواده ی شوهرم اومدن خونه مون تهرانهمسرمو صبح بیدار کردم رفت حلیم گرفتیج ...

شوهرم  سمت الیگودرزه. همشون با شکر میخورن . نه آش گندم جداست . ما حلیمو  از بیرونم میخریم شکر نداره والا

نه بابا ذائقه ای .خانواده شوهرم با به به و چه چه میخورن منم تو رودربایستی میخورم میگم آره خوبه .حالا ...

یا خدا ماست ترش که دیگه معلومه چی میشه . من دلم نخواست هیچوقت امتحانش کنم ولی اینجا خیلی گفتن خوبه شاید امتحان کردم

ن نخود ابگوشتی

خب نه دیگه

نخود سبز و با گوشت چرخ کرده و اینا درست میکنی مثل دقیقا همون مواد ماکارانیه که فلفل دلمه ای نداره

قاطی برنج میکنید باید برنجتونم اندازه موادتون باشه خییییلی خوشمزس

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌