2777
2789

ترکا خرمارو سرخ میکنن با برنج میخورن:/ خودمم ترکم البته ولی دوست ندارم

برنجو با شیر دم میزاریم با پنیر یا ماهی شور میخوریم خیلی خوشمزهههه میشه

اش دوغم به همراه کوفته ریزه برای یه سری عجیب بود

ترکیب ماست و ترشی شور یا زیتون شور محشرهههه

سالاد شیرازی و سس مایونزم که یه ترکیب برندست

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

بادمجون فلفل دلمه ای و گوجه و گردو و تخم مرغ و فلفل قرمز فراووون ترکیب عالی میشه 

فرداش دیگه صورتم ورررم کرده ولی خب خوشمزهه

🏊🏼‍♀️🤽🏼‍♀️🏌🏼‍♀️🏇🏼🤺⛷️🤾🏼‍♀️⛹🏼‍♀️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نصف ترکیب هایی که کاربرا گفتند واقعا تعجب کردم

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
وای اینا چه عجیب بودن

برنج پنیر واقعا محشرهههه

غذای عید اردبیلم 

مرغ و ماهی شور و یه قیمه ی مخصوص (چرخ کرده و ادویه) و کوکو سبزی 

دیگه فکر کنم همینا جدا جدا میپزن بعد هرکس جدا جدا یه مقدار از هرکدوم تو بشقابش میکشه باهم‌میخوره

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

خربزه باپنیر؟شوخیه دیگ؟!

منم میخورم

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

ن مدلشه هر چی نصفه نیمه مونده باشه تو یخچال تبدیل میکنه به غذای جدید

شخدا حفظش کنه بابای منم اینجوریه .دفعه قبل که رفته بودم ماست وکلم بنفش رنده کرده بود توش داشت می خورد هی اصرار می کرد ما هم بخوریم منم با دیدن رنگش حالم بد شد ماست وخامه رو هم قاطی میکنه 😅

خانواده شوهر منم میخورن میگن چون نخوردی فک میکنی بده ولی من هنوز امتحان نکردم اونام گوشت کوبیده رو ب ...

به مذاقشون خوش میاد حتما 

کاربردشم برا صبحونه اس عصر نمیشه خورد ناشتا باید بخوری😂🌹