2777
2789
خانواده ی شوهرم رو اش رشته ماست شیرین میریزن که من دفعه اول پشمام ریخت من عاشق اش رشته ام ولی با ماس ...

ما اش رشته رو فقط با ماست شیرین میخوریم

ماست و میزنه مامانم که شل بشه بعد کامل با اش قاطی میکنیم و بایدم ماستش ترش نباشه

خیلی خوشمزس چراا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختر همسایه ما میگه سرکه میریزیم تو یه کاسه آب تیلیت میکنیم میخوریم

اصلا نمی تونم تصور کنم سرکه یا آبلیمو بریزم تو آب بخورم حتی برا تست 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
تو بیا من برات جا های خوب رو میگم برو انشالله ماهم قسمت شه بیام طرف شما

😍😍😍 انشاءالله دوست خوبم امیدوارم قسمت شه بیاییم

شما هم همین طور اگه راهتون افتاد امیدوارم خوشتون بیاد از این طرفا

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

گوشفیل و دوغ رو فقط ما اصفهانیا میخوریم 

بهش هم میگیم شور و شیرین

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
حلیم و شکرم اولین بار دیدم شوهرم میخوره تعجب کردم . من حلیم و شور میخورم

شما اصالتا کجایی هستید؟

منم خانواده ی شوهرم اومدن خونه مون تهران

همسرمو صبح بیدار کردم رفت حلیم گرفت

یجوری با چشمای از حدقه زده بیرون منو نگاه کردن دارم‌با شکر میخورم 

انقدر اه اه کردن من از خوردن دست کشیدم

اومدن بخورن گفتن اه نمیشه خورد این چیه

یه بار رفتم خونشون حلیم درست کرده بودن

منظورشون از حلیم سوپه گندم بود

قشنگ خود سوپ بود می گفتن حلیم نمک میزدن میخوردن

با گندمای درشت درشت

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮