2777
2789
چجوریه

گندم خیلی خوب تهیه میکنی میریزی  تو اب خیس بخوره همین‌ که سر گندم یه کوچولو جوونه زد حدود ۳روز طول میکشه از اب میکشی میریزی داخل ابکش همون تو ابکش میزاری بمونه یه پارچه خیس هم میدی روشون مرتب این پارچه رو خیس میکنی با اب یخ یا مثلا قدیما برف میزاشتن رو این پارچه برا این که آردش شیرین تر بشه حدود ۲روز بگذره دیگه خوردت میفهمی جوونه ها سبز میشن در حد نیم سانت جوانه ها نباید بزاری خیلی بزرگ بشن چون تلخ میشه دیگه از هم جداشون میکنی رو یه پارچه جلو آفتاب خشک میکنی حتما حواست باشه قشنگ قشنگ بشه کپک نزنه. بعد خشک شدن آردشون میکنی کرمان بهش میگن ارد سهن شیرینی سهن هم میتونی باهاش درست کنی که خیلی خوشمزست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سوت و پلو رو میگی؟

ارههه خیلی خوشمزستت

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

میزان سردی کشک خیلی بالاست و حجم کشک زیادهحتی این هم قبول آخه کی خیار خام رو با غذای پخته آبکی میخور ...

ابکی نه دیگه نون تیلیت میکنی کنارش گازمیزنی میخوری یه لقمه غذایدونه خیارطعمش بی نظیر

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است
نوش جونتونحلیم گندم رو میگم که محتویاتش گوشت و گندم هست بدون شیر اصفهان اکثرا این مدل حلیم رو با نم ...

نه ما تو تهران حلیمی ک توش گوشت هست و‌گندم اکثرا با شکر میخوریم و کاملا عادیه 😁 

نوش جون با نمک به  ذائقه ما خوش نمیاد 

بله سلیقه ایه 

من دوست اصفهانی هم دارم ک یکی شون با شکر میحوره یکی شون‌نمک  

ولی خب اکثر تهرانی ها با شکر دوسدارن 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

پدرشوهرم مربا حویج با پیاز 

سیب با نون 

من برنج ماست وخرما 

چایی شیرییین با تخم مرغ شور 

بیسکویت ساقه طلایی رو تو یه کاسه خورد میکنم روش چایی وقند میریزم مثل خمیر میشه میخورم عاشقشم 

چایی شیرین با نون پنیر لقممو با چایی خیس میکنم 

حلیم با شکر وشیر یا خامه

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱