2777
2789
نخود پلو

ی سری مامانم خونه نبود خواستم ناهار بپزم هوس لوبیا پلو کردم.لوبیا نبود نخود فریز شده داشتیم استفاده کردم مزه جالبی داشت بد نشد👌😄

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاری با هیچی ندارم ولی مگه شما تو آش رشته رب میریزید؟😳

ما همسایمون مال نمی‌دونم کجا بود اش پخته بود توش گوجه یا رب گوجه داشت و جای رشته ماکارونی ریخته بود اولش یه جوری شدم ولی چون شکمو هستم تا تحش خوردم همه رو خوشمزه بود اتفاقا

استانبولی ک بجا گوشت سوسیس داشت 

تن ماهی و تخم مرغ 

حلیم و شیر با شکر

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

ما همسایمون مال نمی‌دونم کجا بود اش پخته بود توش گوجه یا رب گوجه داشت و جای رشته ماکارونی ریخته بود ...

چه جالب😁تا حالا ندیده بودم

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

همکار های شوهرم که ترکیبای عجیب ولی خوشمزه ای درست کردن که شوهرم برام پخت و تست کردم دیدم واقعا خوشم ...

ترکیب تخم مرغ و تن ماهی فاجعس به مرور آسیب میزنه به بدن علی الخصوص معده

آسان گذرانید جهانِ گذران را...