2777
2789
من دو مدلش دوست دارم .آدم بد دلی نیستم و حتی دوست دارم ترکیبات جدید رو هم امتحان کنم

آره دقیقا 

مثلا من شیربرنج هم با نمک و زیره میخورم ..کلا غذای ترش و شور بیشتر میپسندم 

بعد جاریم شیر برنج با مربا و عسل میخورن منم یه بار امتحان کردم اصلا دوس نداشتم 

اونم امتحان کرد جوری که من میخورم خوشش اومد 

خیلی خوبه ترکیبات متفاوت امتحان کنیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من برنج با سالاد شیرازی خیلی دوست دارم و برنج با نیمروبنظر شما عجیبه؟

منم چون نیمرو دوست ندارم برای اینکه متوجه طعمش نباشم ،گاهی اوقات ناهار نیمرو با برنج می خورم

اندکی صبر سحر نزدیک است   
برنج با سالاد الویهریختن گوجه داخل سیرابیریختن برنج داخل آبگوشتدرست کردن کوکو با گوشت کوبیده قاطی کر ...

کاری با هیچی ندارم ولی مگه شما تو آش رشته رب میریزید؟😳

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

کره حیوانی با شیره انگور یا شکر و دارچین پودر شدهیعنی عاااااالیه

مزه ی بهشت میده🤤🤤

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

من مادر بزرگ بابام چیبس و با برنج میخورد بعد شیر و خامه رو با کره قاطی میکرد با تیلیت نون میخورد😁

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣به به