2777
2789
عنوان

چه ژن خوبی بهتون به ارث رسیده یا دوسش دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 24911 بازدید | 858 پست

قد بلندی، سفیدی، چشامو دوست دارم، لبامم پره دوسش دارم، باهوشم هستم ولی اووووو تا دلت بخواد ژن بد هم گرفتم

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چال گونه میدونستید اتفاقا یه مشکل وفقط ایرانیا آمشن نیدوننش،درواقع اون قسمت فلج عضلانی داره،یه مقاله ...

اره دیگه نورون های اون قسمت کار نمیکنن و فلجه

ک باعث زیبایی صورت میشه خیلیا دوسش دارن

مشکلی هم ایجاد نمیکنه

چال گونه میدونستید اتفاقا یه مشکل وفقط ایرانیا آمشن نیدوننش،درواقع اون قسمت فلج عضلانی داره،یه مقاله ...

هرچی هست خیلیا ژنشو ندارن ولی با جراحی زیبایی میکارن. چال کمر از چال گونه هم محشرتره‌‌ . خواهرم از مادربزرگم به ارث برده عاشقشم

از مامامانم ژنه سادگی و بی زبونی و توسری خوری و از بابام الکی خوش بودن و خوشبین بودن ...از طرفه پدری ...

بابا یکم مثبت اندیش باش منم بخوام ب این چیزا فک کنم زیادن تا دلت بخواد

فکر کنم فقط منم هیچی به ذهنم نمیرسه😂🥲گویا هیچ ژن خوبی ندارم امروزم تازه فهمیدم از مامانم تالاسمی م ...

ب همه چیت فک کن خب، بینایی قوی شنوایی بویایی، زیبایی هات

اره دیگه نورون های اون قسمت کار نمیکنن و فلجهک باعث زیبایی صورت میشه خیلیا دوسش دارنمشکلی هم ایجاد ن ...

بله،اطراف منم هست ولی درکل یجور نقص ژنه که ما آپشن میدونیمش،واقعا هم قشنگه

هرچه گشتم ژن خوب پیدا نکردم ولی یه خصلتی من و۸خواهروبرادرم داریم اینه که تاحالاحتی یکباربه آدم بزرگترازخودمون بی احترامی نکردیم.

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من زندگیم پرازمعجزه هایی ازطرف خداس  

چشام رنگیه 

فیسم خوبه 

فعلا اینارو داشته باشید😂

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      
کوردم

به به کرد

یه بار یه مسابقه بسکتبال رفتم تیم مقابل از سنندج بودن اونام کردن درسته؟ همه قد بلند اما هیکلی و استخون بندی درشت و قدرتمند قشنگ، تیم حریف تا زانوشونم نبود