2777
2789
عنوان

چه ژن خوبی بهتون به ارث رسیده یا دوسش دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 24938 بازدید | 858 پست

مامانم خوش هیکل 

بابام چهار شون تپل 

من چهارشون تپل 

بابام موی لخت 

مامانم موی فر 

من موی فر 

مامانم بینی کوچیک 

بابام بینی بزرگ 

من بینی بزرگ 

بابام چشام درشت پر مزه 

من ز‌شت 

هرچی ژن بد بود من 😭👏🤣🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه از لحاظ ظاهری بخوام بگم متوسطه رو به پایین هستم خیلی زیبایی خاصی نبوده یا بمن نرسیده😁مدتها ناراحت بودم گاهیم میگفتم مردمم ژن دارن ماهم ژن ولی الان مدتهاست ک خودمو تو آینه نگاه میکنم خیلی راضیم درسته زیبا نیستم اما تو آینه تصویر پدر و پدربزرگ و مادر و... رو میبینم که انسان های شریفی بودن و ذات خیلی قشنگی دارن خداروشکر بابتش❤️

عزیزم خواب شبت خوب بوده؟یعنی شبا زود میخوابیدی؟

ژن پدریم کلا بلنده، اما کلا ب خرس فامیل معروفم خیلییی میخوابیدم خیلی، حتی بچگی مامانم میبرم دکتر ک این مشکلی چیزی داره که انقدر میخوابه دکترم میگه برو خداروشکر کن بچت انقدر ساکت و ارومه و میخوابه😂 اره همیشه نزدیک 12 بیهوشم دیگه ب غیر از الان ک مجبورم جواب پستا رو بدم🤦‍♀️😂