2777
2789
عنوان

فکر میکردم قراره با شوهرم دوتایی بریم بیرون بعد اون همه دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 58 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون فکر میکردم قراره دوتایی بریم یه شام بخوریم برگردیم تو ماشین فهمیدم میره دنبالشون ک دیگه اگر میگف ...

شوهرت چندسالشه؟

خاک تو سرش،وقتی میفهمه فقط زنش براش میمونه نه خواهر و خواهرزاده ک زنشم دیگه نه حوصله اش داره نه علاقه ای

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤

عزیزم تو ۱۰ساعت از پدر مادرت دوری 

من کلا ۱۵دقیقه دورم الان دوماهه نه گذاشته برم نه تلفنی باهاشون حرف بزنم خدایا خودت مرگ منو برسون دیگه نمیتونم تحمل کنم 😭😭😭😭

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست
چرا باید خواهرش با برادرش بره رستوران؟خودش شوهر نداره مگه؟

شوهر داره همسن مادرمه اما همیشه چشمش دنبال زندگیمونه همیشه دخالت همیشه حسادت و رقابت داره بامن خودش میره طلاهای گنده گنده میخره مثلا یه دستبندش 60 گرم بعد امشب ب شوهرم میگفت این مغازه طلاهای خیلی ظریف و سبک داره واسه خانمت بعد میومد بین من و شوهرم جفت او راه میرفت منم ولشون کردم رفتم جلو تر محلشون نذاشتم 

من وقتی تو غربت بودم کلا باخانوادش همه جا میرفتم خیلیم کیف میکردم یه بار سه تا ماشین رفتیم بستتی شوهرمم سرکار بود منو اومدن با اصرار بردن ای خوشحال شدم بااینکه جاریم چشه دیدنمو نداشت خواهربزرگش از حسادتت همیشه میترکید اصلا اهنیت ننیدادم میرفتم نیگشتن میخوردم با لذت تفریح میکردم میومدم اانکار اونا روح هستن نمیدیدمشون ... 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
شوهر داره همسن مادرمه اما همیشه چشمش دنبال زندگیمونه همیشه دخالت همیشه حسادت و رقابت داره بامن خودش ...

از حرفات مشخصه غربت بهت فشار اورده گیرای الکی میدی ....اصلا چیزایی که گفتی اینهمه ناراحتی نداره ...

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
من وقتی تو غربت بودم کلا باخانوادش همه جا میرفتم خیلیم کیف میکردم یه بار سه تا ماشین رفتیم بستتی شوه ...

عزیزم من شوهرم خودش بدتره مثلا یبار گفت هیچکس اندازه من مامانش دوست نداره گفتم اره فقط تو مادر داری برو پیشش پس زندگی کن باهاش بعد چون من هی میگمش منو ببر خونه خانوادم نمیبره جلو من هی ب مامانش میگه عشقم عشقم بغلش میکته میدونم از عمده کاراش اهمیت نمیدم