2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت ازت خوشم نمیاد منم اومدم خونه پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1267 بازدید | 76 پست
کجا با شعور احتمالا تو خونه خودشون همینطور بوده با زنش پسره احمق یاد گرفته رفتاراش بازتاب رفتار ها ...

من خانواده اسی رو گفتم که چه با شعورن 

وات د فاز 🤣🤣🤣🤣

🩵بالاخره تو کوچه ی ما هم عروسی میشه🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیل دوست داشتنتو متوجه نشدم

واینکه نمیخای طلاق بگیری چون نگران آبروی خانوادتی به نظرت اینکه هربار کبود برمیگردی خونه ی پدرت بی آبرویی نیستش

یه صلوات برای آقا امام زمانمان بفرس لطفا💚💚💚

پدر شوهرم خیلی ادم با شخصیتیه و خودش قسم میخورد که من تاحالا از گل نازک تر به زنم نگفتم نمیدونم چرا ...

راست میگه پسرشو کتک بزنه ادمش کنه  سنت کمه هنوز بچه ای این الان باهات اینطوریه چند سال دیگه چی میشه   میتونی جدا شو

واقعا بشینه درسشو بخونه، یا یه هنر درست درمونی چیزی یاد بگیره ارزشش هزار بار بیشتر از اون زندگیه

بله عزیزم همینطوره متأسفانه اکثر همکاران همسر استارتر 

همشون از دم روانی و خائن و خشن هستند داشتیم در فامیل 

نمیدونم واقعا خیلی سردرگمم

اوج سردرگمیت زمانی میشه که پای یه بچه بی گناه هم وسط زندگیت بیاد اون موقع حسرت موقعیت  جدایی  الانتو میخوری

یه صلوات برای آقا امام زمانمان بفرس لطفا💚💚💚

فقط توی عصبانیت میگه دوست ندارم یا چیوقتی علناً میگه دوست ندارم دیگه دوست داشتن کشکه چیدوباره برگردی ...

من همیشه به حرف بزرگتر ها گوش میدم مخصوصا پدربزرگم چون واقعا ادم فهمیدیه

نمیدونم واقعا خیلی سردرگمم

این مرد تغییر نمیکنه و بدتر میشه برنگرد دوست داشتن به چه قیمت که کتک بخوری که بهت خیانت بشه 

می‌دونی یک زن وقتی شوهرش بهش میگه نمیخامت 

انگار هفتاد جای بدنش میشکنند 

سردرگم چی هستی نترس واقع بین باش تو حتی از پسر من هم کوچکتری جای دخترم هستی من امثال این مرد را میشناسم نکن با خودت اینکار 

اصلا سن ازدواجت نبوده چه برسه که تجربه خیانت و کتک و این مسائل تجربه کنی 

اوج سردرگمیت زمانی میشه که پای یه بچه بی گناه هم وسط زندگیت بیاد اون موقع حسرت موقعیت جدایی الانتو ...

آفرین 

مث خواهر من، شوهر بی همه چیزش همه جوره اذیتش کرد اما هی تحمل کرد و چیزی نگفت 

سریعم باردار شد و بچه ش یه سال نشده برگشت خونه بابام و طلاق گرفت 

الانم 10 ساله پاسوز بچه شه 

اون عوضی ام گور به گور شده معلوم نیست کدوم قبرستونیه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇