2777
2789
عنوان

فکر میکردم قراره با شوهرم دوتایی بریم بیرون بعد اون همه دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 58 پست
وای چقد سخت چرا اخه😢😢

نمیدونم سر هیچ و پوچ خدا خودش شاهد و اگاهه بی دلیل باهمشون قهر شده نمیزاره منم رفت امد کنم تهدیدم میکنه اگر زنگ بزنی یا بری بچه ها رو ازت میگیرم و طلاقت میدم .

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

38 سالشه

از رفتارش گفتی ،گفتم ۲۰ و چندسالشه

پس کی میخواد یاد بگیره با زنش چطور رفتار کنه

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
من وقتی تو غربت بودم کلا باخانوادش همه جا میرفتم خیلیم کیف میکردم یه بار سه تا ماشین رفتیم بستتی شوه ...

میومدن خونت چتر شن؟

من اگه باهاشون گرم بگیرم میان کنگر میخورن لنگر میندازن

منم سعی میکنم نرم

باید با سیاست رفتارای شوهرتو درست کنی..شوهرت خیلی رفتارای منفی نداره..ولی میتونی بهترش کنی..مثلا چندبار که خودت پیشقدم بشی و خواهرش رو دعوت کنی بیرون،شوهرت دیگه نمیخواد با خواهرش بره..باید در جهت موافق حرکت کنی نه مخالف😁مردا همینن..

...
آخی چرا آخه😥

نمیدونم سر هیچ و پوچ خدا خودش شاهد و اگاهه بی دلیل باهمشون قهر شده نمیزاره منم رفت امد کنم تهدیدم میکنه اگر زنگ بزنی یا بری بچه ها رو ازت میگیرم و طلاقت میدم .

باید با سیاست رفتارای شوهرتو درست کنی..شوهرت خیلی رفتارای منفی نداره..ولی میتونی بهترش کنی..مثلا چند ...

رفتارای منفی نداره؟ از چیش بگم از کثیفی و شلختگیش از تنبلیش از خیانتش از دخالت های خواهرش از زبون دراز و تند و تیزش از بی چشم و روییش از قدرنشناسیش از خودخواهیش

میومدن خونت چتر شن؟من اگه باهاشون گرم بگیرم میان کنگر میخورن لنگر میندازنمنم سعی میکنم نرم

خب همین خواهر شوهر منم همینه اگر رو بدم میان سه چهار روز میمونن 

گفتم شاید مشکلی بینتون هست ک نمیخواد خانوادت بفهمن

نه کلا با خانوادم قهر شده بی دلیل نمیزاره منم باهاشون رفت اند کنم و زنگ بزنم