2777
2789
عنوان

میخام با اکسم فاب رفیق شم

82 بازدید | 19 پست

برگشته بهم، ازش بذی ندیدم بی احترامی هم نکرده لطفا طبق تجربه نظر ندید 

هنوز یکم دوسش دارم ولی نمیخام وارد رابطه شم فعلا 

و نمیخام بهش رو بدم 

بنظرتون میشه بگم میتونیم فرند یا دوست باشیم؟ 

این بیشتر شبیه سیچوئیشن شیپ هست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ینی میتونن به هم حس داشته باشن؟

اره 

کلا بین دوست های دختر و پسر که قبلا رابطه ای بینشون نبوده یکی از اون دوتا منتظر موقعیته که با طرف فاب بشه هر چقدرم بخوایم روشنفکر باشیم نمیتونیم عوض کنیم که دختر و پسر نمیتونن باهم صمیمی بشن اما علاقه بهم پیدا نکنن   

اره کلا بین دوست های دختر و پسر که قبلا رابطه ای بینشون نبوده یکی از اون دوتا منتظر موقعیته که با طر ...

من دوست اجتماعی پسر دارم ولی از دخترا واسم دختر ترن😂اونایی ک قبلا باهم رابطه داشتن بعد جدایی بخان فاب باشن نمیتونن ینی باز ب‌هم برمیگردن؟

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
من دوست اجتماعی پسر دارم ولی از دخترا واسم دختر ترن😂اونایی ک قبلا باهم رابطه داشتن بعد جدایی بخان ف ...

بر میگردن من انقدر دوستامو دیدم  دوباره وابسته خاطرات طرف میشن برمیگردن

بر میگردن من انقدر دوستامو دیدم دوباره وابسته خاطرات طرف میشن برمیگردن

اکس خدازده ی گوزفرمه من قبلا ک‌ کات کردیم میگف بیا دوست عادی باشیم باهم 

منظورش ینی این بود بهم حس عشق نداشت دیگع؟ یا نقشه داشت؟🥲

تو رو سَنَنه قربونت برم:)