2777
2789
عنوان

فکر میکردم قراره با شوهرم دوتایی بریم بیرون بعد اون همه دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 58 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

غلط کرد ضعیف نباش که از ترست بیشتر سواستفاده میکنه

نه ضعیف نیستم ولی ادم وحشی و عقده ای هست چون میشناسمش میدونم که اینکارو میکنه 

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست
بنداز بره..احتمالا جادو داره..چیا میاره مثلا؟؟

خوراکی اونروز کله پاچه مونده گذاشته فریزر یه ذره بعد میگه اوردم داداشم دوست داره بیشتر وقتا میریزم دور یا انار یا رب انار یا چیزای خوراکی معمولا منم بیشتر وقتا میریزم دور

اره ولی خواست بترسونت بخواد طلاق بده باید مهریه بده تو نترسی به تهدیدش محل ندی بیخیال میشه

از طلاق نمیترسم بارها بهش گفتم بچه ها رو بده طلاقم بدون اینکه چیزی ازت بگیرم میگه نه من بچه بهت نمیدم

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست
نمیدونم سر هیچ و پوچ خدا خودش شاهد و اگاهه بی دلیل باهمشون قهر شده نمیزاره منم رفت امد کنم تهدیدم می ...

آخی خیلی ناراحت شدم برات عزیزم چون خودمم توهمچین موقعیتی بودم الهی مشکلاتت هرچه زودتر حل بشه 

میومدن خونت چتر شن؟من اگه باهاشون گرم بگیرم میان کنگر میخورن لنگر میندازنمنم سعی میکنم نرم

تو یه کوچه همسایه بودیم نه اصلا فقط بچه هاشون نیخواستن هی بیان منم در رو باز نکردم اوایل بعد عروسیمون دیگه نیومدن اونام 😅

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
منم 10 ساعت فاصله است. خب جوری رفتار کرد ک فکر کردم کنسله گفت اره تو همبر خوردی دیگه ولش کن اونا گفت ...

چرا رفتی؟اینجوری هی به سازش رقصیدی پر روش کردی.باید بهش نشون میدادی وقتی چیزیو بخوای باید انجام بشه و بالعکس از چیزی خوشت نیاد انجامش نمیدی.همونو تو ماشین زنگ زد باید پیاده میشدی برمیگشتی