2777
2789

چن وقت پیش یه آگهی ازش دیدم چون تا یازده شب بود ترسیدم نرفتم

زودم پاک کرد آگهیشو😢

بعدش گفتم کاش میرفتم حالا اون یه هفته ای که تا یازده شب بود، باهاشون صحبت میکردم شب همونجا میموندم

پشت هر کاربری یه قلب هست❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما خود بچه های خوابگاه مدیریتش میکننولی اگه واقعی باشه درامد خوبی دارهخوابگاه قبلیم یه خانومه بود تا ...

هم از این جهت ترسیدم بار سنگین بم بدن بلند کنم

چون آقایون که نیستن کمک

تو یه فروشگاهی کار میکردم بار سنگین میومد آقایون کمک میکردن

ولی تو بوفه فک کنم خودمم دیگه

درسته؟

هم از این جهت ترسیدم بار سنگین بم بدن بلند کنمچون آقایون که نیستن کمکتو یه فروشگاهی کار میکردم بار س ...

بوفه خوابگاه اونقدری بار سنگین نداره

نهایت یه جعبه اس 

من ندیدم چیز سنگین جا به جا کنن

اگه هم باشه مثلا اگه با ماشینی چیزی ببری راننده یا نگهبان برات میاره بهشون بگی

بوفه خوابگاه اونقدری بار سنگین ندارهنهایت یه جعبه اس من ندیدم چیز سنگین جا به جا کنناگه هم باشه مثلا ...

پس حیف شد از دستم رفت😢

از این جهت که مسیرش نزدیک بود حدود ده دیقه با ماشین

هم از این نظر که ادم از نظر پوشش و اینا راحت بود

دیگه لازم نبود این همه بپوشم

تو فروشگاهی کار میکردم اینقدر کت و پالتو میپوشیدم نمیتونستم فعالیت کنم، انداختنم بیرون🤣البته اونام حاضر نبودن بخاری بیارن

خوابگاه فک کنم جام گرم و نرم بود..

پس حیف شد از دستم رفت😢از این جهت که مسیرش نزدیک بود حدود ده دیقه با ماشینهم از این نظر که ادم از نظ ...

قسمت نبوده عزیزم

میتونی چنتا خوابگاه بزرگو بری پرس و جو کنی اگه دلت باهاشه

اره خیلی خوب بود شرایطش همه دخترن و راحتی