2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوای بدی کردیم

1064 بازدید | 72 پست

سره چرتو پرت پارسال روز مادر واسه مادرجونش تلویزیون خرید بمن ک رسید گفت پول ندارم جاکلیدی خرید هیچی نگفتم حرصمو دراورد گفتم امسال حتما باید شده ی روسری برام بخره همونم نخرید شوهرم کارش ازاده بازاریه ..بهش گفتم اگه همکارات روسری قشنگ دارن واسم بیار گفت باشه امشب سه تا شال خیلیییی زشت اورد ازین ارزونا دیده بودم ۱۵۰ تومنه خیلی ناراحت شدم گفتم نمیخام رنگاش بهم نمیاد بعد من دوروز پیش کورتاژ شدم اصلا عین خیالش نیست دیشب محکم شکممو فشار داد ب خونریزی افتادم دکترم گفت حداقل تا ده روز حموم نرو امشب طاقت نیاوردم رفتم زود خودمو شستم اومدم بیرون بچمو نبردم .. خب بچمم کثیف شده چند روزه شوهرم اومد گفتم ببرش حموم کلا سه چهاربار بردش وقتی میگم ببر حموم انگار چاقوش  زدم اخماشو کشید تو هم بهش گفتم خودمم نباید میرفتم اما نتونستم نرم اینو لطفا ببر یهو با داد بهم گفت خب سرتو فقط میشستیییی گفتم بدنمم لازم داشته بشورم اخم بدی کردی بابا سرتوووو میشستی .. اینا همش بخاطر اینکه از شالا خوشم نیومد و گفتم ببرش حموم بود منم زود گریم میگیره گریم گرفت گفتم بیخود صداتو بالا نبرررر و قهریم الان خودش رفت حموم .. اصلا درکم نمیکنه مادرش سرماخورده پشت تلفن میخاست گریه کنه ک مادرش سرفه میکنه من انگار شلغمم . 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درکت میکنم عزیزم تجربه کردم حیلی حس بدیه 

خانوادش مریض میشدن حاضر بود خودشو بکشه اما من عمل کردم از بیمارستان ک مرخص شدم دنبالم نیومد رفتم خونه برادرم اومد اونجا ی سر بهم زد رفت با دوستاش بیرون خوش بگذرونه 😕

ای خداااااا چرا من این ادم دوسش دارم خاک ب سر من 

کلا حاله مرداسبرا مامانه جونشونا میدنبعدم کاری که با زنه میکنن یا سر اجیشون میادیا دخترشون!

خیلی ناراحت شدم راستش خودم اخلاق بدم اینه زود گریم میگیره با ی داد کوچیک 😔

درکت میکنم عزیزم تجربه کردم حیلی حس بدیه خانوادش مریض میشدن حاضر بود خودشو بکشه اما من عمل کردم از ب ...

میبینی چقد حرص درمیارن؟؟ بخاطر سرفه مامانش میخاس سکته کنه حالا من رفتم اتاق عمل درسته عمل سبک بود اما اصلا مراعات نمیکنه