2777
2789

خیلی یهویی ۸ تا سنگ کلیه دفع کردم 

سنگایی ک یکساله از کار و زندگی انداختنم

میدونم که بیشتر از ۸ تان 

موقع دفع اونا هیچ درد زیادی نداشتم فقط یکم پهلو هام تیر کشید و سوزش ادرار داشتم 

یکی دو ساعت از دفع بقیه سنگا میگذره ولی درد و حالت تهوع اومده سراغم خیلی شدید

یعنی بقیه هم میخوان دفع بشن؟

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

دیدی که دفع شد؟

اگه آره تا راه بازه مایعات بخور و راه برو که باقیشم بزنه بیرون. چه دارویی مصرف کردی؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
دیدی که دفع شد؟اگه آره تا راه بازه مایعات بخور و راه برو که باقیشم بزنه بیرون. چه دارویی مصرف کردی؟

آره دکتر گفت یه چیزی بذار هر وقت درد داشتی موقع ادرار...

۸ تا بودن

هیچی والا 

فقط یه هفته است قرص ویتامین دی دکتر گفت ویتامین دی بدنت خیلی کمه بخور کمتر سنگ درست بشه 

یهو افتادن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره دکتر گفت یه چیزی بذار هر وقت درد داشتی موقع ادرار...۸ تا بودنهیچی والا فقط یه هفته است قرص ویتام ...

خدا رو شکر. ولی چقدر زیاد بوده. تا میتونی آب و مایعات سبک بخور که اگه آثاری ازش تو مجاری مونده رد شه. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
لامصب کارخونه تولید سنگه چه همهخداروشکر راحت شدی

۱۹ سالمه 

دکتر گفت عجیبه نه سابقه سنگ کلیه داشتین توی فامیل نه سنت میخوره یهو این همه سنگ🥴

۱۹ سالمه دکتر گفت عجیبه نه سابقه سنگ کلیه داشتین توی فامیل نه سنت میخوره یهو این همه سنگ🥴

آهان

خب بازم شکر که خوب شدی ان‌شاءالله که دیگه همیشه سالم باشی

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من