2777
2789
عنوان

وقتم کمه واسه بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 109 پست
قبلا من خیلی گیر میدادم بهش واقعا. الان خیلی حساس شده به سوالهای این مدلی. الان حتی اگه منظوری نداشت ...

یه مدت زیر نظرش بگیر مثلا همین موضوعات متفرقه و پیش پا افتاده که میگه من دیگه عصبی نمیشم یکم امتحانش کن ببین بهتر شده نسبت به قبل یا نه.. (البته نه اون چیزی که روش حساس شده)

چجوری این کارو انجام بدیم؟ میشه لطفا راهنمایی کنین

یک دوره مزاج شناسی هست توی ایتا خودمم میخوام شرکت کنم چون تو کانال تجربه هاشون همه راضی بودن ک جالب اینکه افرادی بودن که همسرشون دقیقا مثل شوهر شما بوده و با عمل کردن به آموزشای دوره تو کمترین زمان خوب شدن 

@admin_mezaj_zendegi آیدی ثبت نام هزینشم فکنم ۳۰۰ هزارتومنه 

اما اگه نمیتونی فعلا شرکت کنی تو دوره به آیدی پایین پیام بده مشکلتو بگو ببین راهنمایی میکنن یا نه 

@Mahdiar140

و عضو کانال تجربه هاشونم شو ، چون لینک نمیشه گزاشت اگه میخوای درخواست دوستی  بده واست میفرستم 

باز این چه شورش است که در خلق عالم است ؟              این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تازه می‌دونستی از این بچه بیاری احتمال خیلی زیاد بچتم همینطوری میشه

اشکالی نداره بچم اگه اینطوری بشه. چون از اول میبرمش پیش روانشناس تا حالش بهتر بشه. شوهرمو توی بچگی نبردن روانشناس، اینطوری شده.

اون بچه های بدبخت هم گناه نکردن که کل سال های بچگی شون با یه پدر روانی و تو یه خونه متشنج بگذره که ت ...

بستگی داره به شدتش .. من خودم بابام دست بزن داشت رو مامانم حتی یکی دوبارم شاید منو هم زده باشه فحشم میداد چیز هم پرت میکرد . ولی با گذر زمان آروم شد.  ولی نه من نه داداشم هیج بیماری ای نداریم... البته دروغ نگم داداشم یکککمی عصبانیتاش بده. اینجوریم نیس زود به زود عصبی بشه. نمیشه نظر قطعی داد البته...

بستگی داره به شدتش .. من خودم بابام دست بزن داشت رو مامانم حتی یکی دوبارم شاید منو هم زده باشه فحشم ...

بابای من مادرمو نمی‌زد اصلا ولی یکی دو بار بهم سیلی زده اونم بخاطر اینکه کار بد کرده بودم. بابای منم وسایل پرت میکرد اما الان آروم شده. من فکرمیکنم اکثر مردها عصبانی هستن. نمیشه که فرت و فرت طلاق بگیریم بریم با نفر بعدی. از کجا معلوم نفر بعدی بیماری روانی دیگه ای نداشته باشه؟

اشکالی نداره بچم اگه اینطوری بشه. چون از اول میبرمش پیش روانشناس تا حالش بهتر بشه. شوهرمو توی بچگی ن ...

بچه بیش فعال ندیدی از نزدیک تا حالا؟ 

پدرت و در میاره تا بزرگ بشه 

به معنی واقعی کلمه زبون نفهم ! 

تقصیر خودشونم نیست . مغزشون مشکل داره 

نه میشه بزنیش نه زبون حالیش میشه نه هیچ . 

حالا باز خودت می‌دونی بهرحال 

بابای من مادرمو نمی‌زد اصلا ولی یکی دو بار بهم سیلی زده اونم بخاطر اینکه کار بد کرده بودم. بابای منم ...

طلاق اخرین راهه. اگه دیدی خیلی داری اذیت میشی و نمیونی زندگی کنی و راه دیگه ای نیست  اونموقعس که طلاق بهترین راهه. از نظر مزاجی هم مردا نسبت به زنها گرم تر و جوشی ترن و زودتر عصبی میشن

بچه بیش فعال ندیدی از نزدیک تا حالا؟ پدرت و در میاره تا بزرگ بشه به معنی واقعی کلمه زبون نفهم ! تقصی ...

شاید باورت نشه ولی من خیلی خوشم میاد بچه سرسخت باشه و من آرومش کنم و تربیتش کنم🙊 نمی‌دونم چرا. کلا از بچه ی شلوغ خوشم میاد.

اما حالا از این حرف ها که بگذریم، از کجا معلوم با نفر بعدی که ازدواج کردم ، اونم بیماری روانی دیگه ای نداشته باشه؟ آخه خب همه یه مشکلی دارن دیگه.منم مشکل دارم، تو هم، همه و همه. هیچ انسانی نمیتونه بگه من روانم کاملا سالمه. من فقط می‌خوام یه راهی پیدا کنم که روان شوهرمو بتونم کنترل کنم که به خودش و خودمون آسیب وارد نکنه.

بچه بیش فعال ندیدی از نزدیک تا حالا؟ پدرت و در میاره تا بزرگ بشه به معنی واقعی کلمه زبون نفهم ! تقصی ...

شایدم راضی باشه و بتونه سختیای بچه ی بیش فعال رو به جون بخره.. حتی اگه بلفرض که دکتر نتونه درمان کنه که بعید میدونم.  از همون بچگی تحت نظر باشه. احتمال درمانش بالاش

طلاق اخرین راهه. اگه دیدی خیلی داری اذیت میشی و نمیونی زندگی کنی و راه دیگه ای نیست اونموقعس که طلا ...

من چون دارم میبینم عمدی عصبانی نمیشه، دلم باهاشه. دلم به حالش هم میسوزه یجورایی. آخه پدر مادرش ولش کردن، از بچگی محبت ندیده . منم اگه ولش کنم، دیگه کیو تو این دنیا داره اخه؟ یه بار ترکش کردم، اونقدر گریه کرده بود چشماش داغون شده بود. خب دست خودش نیست عصبیه. من وظیفمه راه حل پیدا کنم براش که بتونه کنترل کنه اعصابشو🥲

این اصلاح مزاج که میگن، چیه؟ تاثیر داره ؟

شایدم راضی باشه و بتونه سختیای بچه ی بیش فعال رو به جون بخره.. حتی اگه بلفرض که دکتر نتونه درمان کنه ...

اره عزیزم. من ظرفیتشو دارم با بچه بیش فعال کنار بیام. توی فامیلمون هم یه بچه بیش فعال بود، خیلی دوسش داشتم. خیییلی باهوش بود. خانوادش تحت نظر مشاور و روانشناس بزرگش کردن.مشکلی هم ایجاد نکرد.